Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Koningin Elisabethlaan 7
Kaart

Koningin Elisabethlaan 7

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
198 m² wonen
366 m² perceel
4 slaapkamers

U ontdekt deze aangename gezinswoning met bijhorende stadstuin en garage centraal gelegen in Oudenaarde. Deze gezinswoning biedt heel wat ruimte aan met drie ruime slaapkamers en extra uitbreidingsmogelijkheden. U komt binnen via een inkomhal die u leidt naar de lichtrijke woonkamer. De verzorgde keuken nodigt uit tot fijne familiemomenten, terwijl het afzonderlijke bureau een rustige werkplek garandeert.

Verder biedt de woning een ruime nachthal, een functionele badkamer en een praktische kelderberging. De drie volwaardige slaapkamers maken dit huis perfect voor een gezin. Nog meer ruimte nodig? De grote zolder van maar liefst 60 vierkante meter staat klaar om naar uw smaak ingericht te worden.

Ontspannen doet u in de ruime stadstuin of op het terras. Daarnaast is er binnen een inpandige garage voorzien en extra bergruimte. Ook de locatie van de woning is een troef: u bevindt zich op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen en het station van Oudenaarde. Bovendien biedt deze locatie een vlotte verbinding met de N60 richting Gent. De woning is onmiddellijk beschikbaar en gelegen op de Koningin Elisabethlaan 7 te Oudenaarde.

* * *

Koningin Elisabethlaan 7 - 9700 Oudenaarde - AANGENAME GEZINSWONING MET LEUKE STADSTUIN EN GARAGE in centrum Oudenaarde. Met haar 3 RUIME SLAAPKAMERS EN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN is dit dan ook de IDEALE GEZINSWONING ideale gezinswoning! U beschikt over een INKOMHAL, LICHTRIJKE WOONKAMER, verzorgde KEUKEN ,afzonderlijk BUREEL, een GROTE NACHTHAL, BADKAMER, kelderberging en 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS ! Bovendien zijn er nog tal van uitbreidingsmogelijkheden door de GROTE, NOG IN TE RICHTEN ZOLDER (60M²). Buitenshuis is het genieten in de RUIME STADSTUIN of op het terras. Daarnaast heeft u ook een INPANDIGE GARAGE en nog voldoende bergruimte. Tenslotte bent u OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN OUDENAARDE, station, winkels, scholen en heeft een VLOTTE VERBINDING MET DE N60 RICHTING GENT.Onmiddellijk beschikbaar!Adres: Koningin Elisabethlaan 7 te Oudenaarde

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Kadastraal Inkomen
€ 867
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
366 m2
Bewoonbare oppervlakte
198 m2
Referentie
-INO75GFZ4TO
Makelaar Code
9700, Koningin Elisabethlaan
EPC Waarde
392 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€379.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com