Home Huis 9700 Oudenaarde
Bevrijdingstraat 13
Kaart

Bevrijdingstraat 13

9700 Oudenaarde Huis
220 m² wonen
468 m² perceel
3 slaapkamers
€296.000

Bezoek deze verrassend ruime woning met veel potentieel op onze eerste bezichtigingsdag op 4 april. Schrijf je in via www.nobels.be met referentienummer 3667379. Deze woning biedt je de kans om jouw ideale gezinswoning te creëren na enkele moderniseringswerken. Gelegen in een aangename woonwijk dichtbij alle faciliteiten, biedt deze centrale locatie alles wat je nodig hebt.

De woning beschikt over een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer, keuken met toegang tot de veranda en drie volwaardige slaapkamers. Een badkamer en inpandige garage completeren de indeling. Daarnaast heb je een kelder en zolder die je nog verder kunt inrichten voor extra kamers.

Je kan genieten van een zonnige tuin met gunstige oriëntatie en een ruim terras. Er is ook de mogelijkheid om een afzonderlijke grote garage aan te kopen die vanuit de achterkant van de woning bereikbaar is. Je kunt tevens opteren voor twee extra aaneengeschakelde garageboxen.

De woning ligt vlakbij scholen, het treinstation en het centrum van Oudenaarde. Een extra troef zijn de 18 zonnepanelen met groenestroomcertificaten. De woning is onmiddellijk beschikbaar. U vindt ons op Bevrijdingsstraat 13.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bevrijdingstraat 13 - 9700 Oudenaarde - Eerste bezoekdag op donderdag 4 april. Inschrijven kan via www.nobels.be onder referentienummer 3667379VERRASSEND RUIME woning met VEEL POTENTIEEL voor het creëren van de IDEALE GEZINSWONING na de nodige moderniseringswerken. Deze woonst met ZONNIGE TUIN bevindt zich op een CENTRALE LIGGING NABIJ ALLE FACILITEITEN in een aangename WOONWIJK.Dit pand is verdeeld over een inkomhal met aparte toilet, RUIME WOONKAMER, keuken met toegang tot de veranda, 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, badkamer en een INPANDIGE GARAGE. U heeft ook nog een kelder en zolder die nog verder kan ingericht worden voor extra kamers!De AANGENAME TUIN geniet van een GUNSTIGE ORIËNTATIE en beschikt over een RUIM TERRAS. Achterliggend heeft u nog de optie tot aankoop van een AFZONDERLIJK RUIME GARAGE die via de ACHTERKANT BEREIKBAAR IS. ZELFS ook nog de MOGELIJKHEID tot "nog " 2 extra aanpalende GARAGEBOXEN. U bent gelegen vlakbij ALLE FACILITEITEN op ZEER GUNSTIGE LIGGING gelegen vlakbij scholen, station, centrum Oudenaarde...EXTRA TROEF zijn de 18 ZONNEPANELEN MET GROENESTROOMCERTIFICATEN. Onmiddellijk beschikbaar!Adres: Bevrijdingsstraat 13

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 296.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.011
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
468 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
6N9BK8427JXT
Makelaar Code
9700, Bevrijdingstraat 13
EPC Waarde
286 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€296.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com