Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Nestor de Tièrestraat 167
Kaart

Nestor de Tièrestraat 167

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
216 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen handelspand met woongedeelte in Eine, Oudenaarde? Met een ruime, lichtrijke vitrine voor een grote visibiliteit zit je hier goed. Dit pand is gevestigd in de hoofdstraat en trekt dus veel voorbijgangers aan.

Het pand biedt een ruim handelsgedeelte ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten. Verder vind je binnen een keuken met eetplaats, een badkamer en drie slaapkamers, perfect geschikt voor een gezinsleven naast de handelsactiviteit.

Een extra troef van dit vastgoed is dat het momenteel wordt verhuurd aan een kinderopvang. Hierdoor kan het ook dienen als opbrengsteigendom. De centrale ligging zorgt bovendien ervoor dat je vlot in het centrum van Oudenaarde bent, en dankzij de N60 ben je snel richting Gent.

Het adres van dit aantrekkelijk handelspand is Nestor de Tièrestraat 167 in Oudenaarde (Eine). Mis deze kans niet en bekijk nu dit veelzijdige vastgoed!

* * *

Nestor de Tièrestraat 167 - 9700 Oudenaarde - CENTRAAL GELEGEN HANDELSPAND MET WOONGEDEELTE in de 'HOOFDSTRAAT' VAN EINE (Oudenaarde). Beschikt over een GROTE, LICHTRIJKE VITRINE, die voor een grote VISIBILITEIT zorgt. Binnenshuis kan u een ruim handelsgedeelte, keuken met eetplaats, badkamer en 3 SLAAPKAMERS terugvinden. Wordt MOMENTEEL VERHUURD (kinderopvang), waardoor dit ook kan dienen als OPBRENGSTEIGENDOM. Tenslotte bent u vlot in het CENTRUM VAN OUDENAARDE en richting GENT VIA DE N60.Adres: Nestor de Tièrestraat 167 te Oudenaarde (Eine)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
216 m2
Referentie
ZO51QZ9SICVH
Makelaar Code
9700, Nestor de Tièrestraat 16
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€225.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com