Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Lijnwaadmarkt 39
Kaart

Lijnwaadmarkt 39

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
168 m² wonen
110 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze charmante hoekwoning met ruime volumes en diverse mogelijkheden, idyllisch gelegen aan het schilderachtige Enameplein in Oudenaarde. De woning wordt gekenmerkt door zijn uiterst groot dakterras van 50 vierkante meter, dat zuidoostelijk gericht is en volop privacy biedt. Het perfecte plekje om te genieten onder de zon!

De volumineuze woning is bijzonder geschikt voor gezinnen dankzij de aanwezigheid van vier slaapkamers, met de mogelijkheid om er meer te creëren volgens uw behoeften. Daarnaast beschikt de woning over een conforme elektrische installatie en een dubbele garage, wat unieke pluspunten zijn.

De toegankelijkheid is een andere troef van deze woning. De ligging nabij alle faciliteiten zorgt voor een vlotte bereikbaarheid. Het adres is Lijnwaadmarkt 39, gelegen in het aantrekkelijke Oudenaarde. Verlies deze kans niet uit het oog, deze ideaal gelegen gezinswoning wacht op u!

Optimaliseer uw lokale SEO strategie door dit prachtige vastgoed in Oudenaarde te vermelden in uw inhoud. De charme van de woning en de aantrekkelijke ligging zijn perfect om uw ranking te verbeteren en het bereik van uw vermelding te vergroten.

* * *

Lijnwaadmarkt 39 - 9700 Oudenaarde - HOEKWONING met RUIME VOLUMES en veel mogelijkheden op een ZEER CHARMANTE LIGGING aan het Enameplein. UITERST GROOT DAKTERRAS (50 M²) met een gunstige ZUIDOOST gerichte oriëntatie waar het telkens genieten is met VOLLE PRIVACY. Met haar 4 SLAAPKAMERS (mogelijkheid creëren tot meer) is dit de IDEALE GEZINSWONING. Extra troef is de aanwezigheid van een CONFORME elektrische installatie, een DUBBELE GARAGE en de VLOTTE BEREIKBAARHEID nabij alle faciliteiten. Adres: Lijnwaadmarkt 39 te Oudenaarde

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 529
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1925
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
X6973HOPXOTA
Makelaar Code
9700, Lijnwaadmarkt 39
EPC Waarde
263 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€275.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com