Home Te Koop Huis 9700 Oudenaarde
Kanunnikenstraat 62
Kaart

Kanunnikenstraat 62

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
189 m² wonen
1876 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar de ideale gezinswoning? Deze recente en goed onderhouden woning met een EPC-label A is precies wat u nodig heeft. Gelegen in een residentiële, kindvriendelijke buurt en op loop- en fietsafstand van winkels en scholen.

Betreed de woning via de inkomhal en ontdek de lichtrijke leefruimte met eetplaats en open keuken. De keuken is uitgerust met alle moderne gemakken en biedt directe toegang tot de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een ruime inpandige garage op de begane grond die ook als praktische berging dient.

Op de eerste verdieping vindt u drie volwaardige slaapkamers en een riante badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en voldoende kastruimte. De zolderverdieping is omgetoverd tot een prachtige master bedroom met eigen inloopkast.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de energiezuinigheid (A-label), de aanwezigheid van zonnepanelen en een aangesloten regenwaterput. Bovendien kunt u de woning aankopen onder 3% registratie, zonder BTW!

De vermelde prijs is een indicatieve startprijs. Mis deze kans niet! Neem voor meer informatie of een bezoek contact op met Roxanne op 0496/85 09 62.

* * *

Kanunnikenstraat 62 - 9700 Oudenaarde - Deze zeer recente & mooi onderhouden woonst is de perfecte gezinswoning! EPC-LABEL: A!!! Op wandel -en fiets afstand van alle faciliteiten (winkels en scholen), residentieel gelegen en in een kindvriendelijke buurt. Via de inkomhal komt u binnen in de lichtrijke leefruimte, eetplaats met open keuken. De keuken is voorzien van alle moderne comfort. Hier heeft u tevens rechtstreeks contact met de buitenruimte(tuin) Verder een gelijkvloerse inpandige ruime garage, die tevens dienst doet als praktische berging(wasberging & stockage) Op de 1e verdieping treffen we 3 volwaardige slaapkamers en een riante badkamer (voorzien van dubbele lavabo, bad, douche en voldoende kastruimte). Tot slot is er een zolderverdieping ingericht als master bedroom. Prachtig ingericht en voorzien van eigen inloop dressing. Extra troeven: - Heel energiezuinige woonst A-label - Zonnepanelen aanwezig! - RW-put aangesloten - Aankoop onder 3% registratie, geen BTW! Bovenvermelde prijs is een indicatieve/startprijs

Aanpalend is er de mogelijkheid om een stuk grond gelegen in woonzone +/- 140m² bij aan te kopen. Prijs te bespreken.
Mis deze topper niet en bel Roxanne voor verdere informatie of een bezoek 0496/85 09 62

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 639
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
1876 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
5Q2NZW789KBA
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€399.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com