Kaart

9700 Oudenaarde Huis Te Koop
737 m² wonen
12.950 m² perceel
6 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze prachtig gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen op de grens met Wannegem-Lede en genesteld in een uitgestrekt perceel van ongeveer 1,3 hectare. Deze hoeve biedt een open woonruimte met een volledig ingerichte keuken en eetplaats, een tv-kamer en een kantoorruimte. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een koele berging en een wasruimte.

Een bijgebouw, vernieuwd in 2019, biedt extra leefruimte met een bar, keuken, zithoek, drie slaapkamers, drie badkamers en een wellness-ruimte met sauna. Daarnaast zijn er drie garages, een berging van ongeveer 60m² en drie schapenstallen.

Buiten kunt u genieten van diverse terrassen, een tuin met weide en een grote waterpartij. De woning is ook uitgerust met 47 zonnepanelen voor duurzame energie. Dit unieke pand biedt een combinatie van rustieke charme en modern comfort. Een absolute aanrader!

* * *

Gelegen op de grens met Wannegem-Lede, prachtig gerestaureerde vierkantshoeve op ca. 1,3ha bestaande uit inkomhal, living met open ingerichte keuken en eetplaats, tv-kamer, bureel, 3 slaapkamers, 2 badkamers, koele berging en wasplaats. Bijgebouw (vernieuwd in 2019) met bar, keuken, zithoek, 3 slaapkamers, 3 badkamers en wellness ruimte (sauna).3 garages, berging van +/- 60m², 3 schapenstallen (boxen), terrassen, 47 zonnepanelen en tuin met weide en grote waterpartij. Uniek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
12.950 m2
Bewoonbare oppervlakte
737 m2
Referentie
CW5U44DOHODP
EPC Waarde
232 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2670831
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com