Home Te Koop Huis 8460 Oudenburg
Gistelsesteenweg 134
Kaart

Gistelsesteenweg 134

8460 Oudenburg Huis Te Koop
194 m² wonen
747 m² perceel
2 slaapkamers

Deze goed verzorgde bungalow, gelegen in Westkerke, is gesitueerd op een ruim perceel van 747 vierkante meter. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde voor zes auto's en een geasfalteerde oprit naar de grote garage met elektrische poort bevindt zich aan de rechterkant van het huis. Hoewel er momenteel weinig groen is door de keuze van de huidige eigenaren, kan dit perceel gemakkelijk aangepast worden om vanuit elke kamer van het huis te genieten van een groen uitzicht.

Binnen in het huis is er een ruime, gezellige woonkamer met grote ramen voor veel daglicht. Aangrenzend aan deze ruimte is een veranda met elektrische screens. De keuken, gerenoveerd in 2009, is volledig uitgerust met moderne apparatuur en heeft genoeg opbergruimte. Daarnaast zijn er twee riante slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet, en een ruime hal met opbergkasten. De grote garage geeft toegang tot de zolder. Achter in het huis is er ook een grote opslagruimte/ werkplaats die eventueel omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer of multifunctionele ruimte.

Wat nog meer belangrijk om te weten is:
De huidige eigenaren zullen de grote container achter in de tuin verwijderen en het asbest materiaal in de tuinschuur is al verwijderd. Het EPC-rapport kan verbeterd worden door isolatie toe te voegen aan de vloerplaat van de zolder en te kiezen voor een energiezuinig verwarmingssysteem.

Voor meer informatie of een bezichtiging, bel vrijblijvend 059250590.
EPC 798 kwh/m² - UC:2937744 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. OU24339.

* * *

Gistelsesteenweg 134 - 8460 Oudenburg - Deze goed onderhouden bungalow is gelegen op een ruim perceel van 747 vierkante meter te Westkerke. Vooraan is er voldoende parking met plaats voor een 6-tal wagens. Rechts van de woning is een geasfalteerde oprit die toegang biedt tot de ruime garage met elektrische poort. Door de keuze en beroep van de eigenaars is er weinig groen te bespeuren maar uiteraard kan je op dit ruime perceel de nodige aanpassingen doen en genieten van het groen vanuit elke ruimte in het huis.

Binnenin de woning vindt u een gezellige en ruime woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, aansluitend is de veranda die voorzien is van elektrische screens. De keuken werd vernieuwd in 2009 en is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, ruime hall met opbergkasten en ruime garage met toegang tot de zolder. Achteraan de woning is een ruime berging/atelier voorzien. Deze ruimte kan nog dienst doen als slaapkamer, polyvalente ruimte of opgesplitst worden met de reeds vaste trap naar het verdiep.

Verdere weetjes:
De eigenaars verwijderen nog de grote container achteraan de woning.
Het asbest materiaal in de tuinberging is al verwijderd door de huidige eigenaars.
Het EPC rapport kan verbeterd worden door isolatie aan te brengen in de vloerplaat van de zolder. Alsook het type verwarming te veranderen en te kiezen voor een energiezuinig alternatief.

Meer info of een bezoek? contacteer ons vrijblijvend 059250590
EPC 798 kwh/m² - UC:2937744 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. OU24339

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 783
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
747 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
WUMZ12HTCYXR
Makelaar Code
OU24339
EPC Waarde
798 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230706-0002937744-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
06 Nov 2023
€285.000 / Residentie Vastgoed
15 Sep 2023
€299.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com