Home Huis 8460 Oudenburg
Eernegemsestraat 52
Kaart

Eernegemsestraat 52

8460 Oudenburg Huis
364 m² wonen
1.383 m² perceel
3 slaapkamers
€690.000

Deze villa is gelegen op een prachtig perceel van 1.383m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 364m². Bij de woning hoort een ruime oprit met plaats voor meerdere wagens die toegankelijk is dankzij de automatische toegangshekken. De mooi aangelegde tuin met diverse terrassen, beplanting en tuinhuis in afromosia biedt volop zon en is perfect instapklaar en tot in de puntjes onderhouden. Er is ook geïnvesteerd in energiezuinigheid, zoals zonnepanelen, vloerverwarming gelijkvloers via warmtepomp, warmtepompboiler, dakisolatie, wat resulteert in een energielabel B (138 kwh/m²). De woning bestaat uit een royale inkomhal met apart toilet, bureau en technische ruimte, een ruime living met ingemaakte kasten en bar, een recent aangebouwde veranda met toegang tot de tuin, een aparte eetplaats en ingerichte keuken, een kelder die ook als wijnkelder gebruikt kan worden, een garage/wasplaats voorzien van ingemaakte kasten, aansluiting wasmachine, douche en uitgietbak, een ruime overloop met parketvloer en dressingruimte op de verdieping, een master bedroom voorzien van ingemaakte kasten en airco, 2 badkamers waarvan 1 met instapdouche en ligbad en badkamer 2 met instapdouche en separate bergruimte en een prachtige studio met leefruimte voorzien van kasten en frigo, slaapkamer en aparte dressing. Deze studio is ook terug te vormen naar twee aparte slaapkamers. Omringd door allerlei voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, dokterspraktijk en diverse andere winkels, is deze woning centraal gelegen in de omgeving met vlotte verbindingen naar tal van omliggende steden en gemeenten. Benieuwd geworden? Kom deze topper bewonderen tijdens de voorziene kijkdag (op afspraak)! De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs zal worden voorgelegd aan de eigenaar met het recht op aanvaarding of weigering. EPC 138 kwh/m² - 3037487 - (Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24678.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Eernegemsestraat 52 - 8460 Oudenburg - Deze villa is gelegen op een perceel van 1.383 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 364 m²! De ruime oprit met plaats voor meerdere wagens is te bereiken via het automatische toegangshekken. Verder geniet je volop van de zon in de mooi aangelegde tuin met diverse terrassen, beplanting en tuinhuis in afromosia! De woning is perfect instapklaar en tot in de puntjes onderhouden. Tevens werden de nodige investeringen gedaan wat energiezuinigheid betreft, denk maar aan zonnepanelen, vloerverwarming gelijkvloers via warmtepomp, warmtepompboiler, dakisolatie,....wat ervoor zorgt dat de woning een energielabel B heeft (138 kwh/m²)!

Verder is de indeling als volgt: royale inkomhal met apart toilet, bureau en technische ruimte. Ruime living met ingemaakte kasten en bar, recent aangebouwde veranda met toegang tot de tuin, aparte eetplaats en ingerichte keuken. Verder is er nog een kelder, ideaal als wijnkelder te gebruiken, die tevens toegang biedt tot de kruipkelder. De garage/wasplaats wordt momenteel vooral als berging gebruikt met ingemaakte kasten, aansluiting wasmachine, douche en uitgietbak.

Op de verdieping is een ruime overloop met parketvloer en dressingruimte voorzien , de master bedroom die tevens van ingemaakte kasten en airco voorzien is. Verder is er een apart toilet, 2 badkamers waarvan 1 met instapdouche en ligbad en badkamer 2 met instapdouche en aparte bergruimte. Verder werd een prachtige studio voorzien met leefruimte voorzien van kasten en frigo, slaapkamer en aparte dressing. Deze studio is perfect terug om te vormen naar 2 aparte slaapkamers indien gewenst! De woning is heel centraal gelegen met vlotte verbinding naar diverse omliggende gemeentes en steden, de supermarkt Delhaize is te voet bereikbaar alsook scholen, dokterspraktijk en diverse andere winkels zijn vlakbij.

Benieuwd naar meer? Kom dan deze topper bekijken op afspraak! De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. EPC 138 kwh/m² - 3037487 - (Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24678.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.184
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
1.383 m2
Bewoonbare oppervlakte
364 m2
Referentie
H8C40Q18A71S
Makelaar Code
OU24678
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231117-0003037487-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
03 Jan 2024
€690.000 / Residentie Vastgoed
20 Nov 2023
€729.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com