Kaart

Rozenlaan 19

8460 Oudenburg Huis Te Koop
205 m² wonen
375 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze vrijstaande woning, gelegen in de rustige maar centrale Rozenlaan in Oudenburg. Gebouwd in 1969, biedt deze woning een bruikbare vloeroppervlakte van 205 m².

Bij binnenkomst vind je een hal met trap naar de bovenverdieping en ruimte voor een vestiaire. De ruime woonkamer grenst aan een veranda die via een schuifdeur toegang geeft tot de tuin. De aparte keuken is volledig ingericht en heeft ook toegang tot de tuin. Daarnaast is er een gastentoilet en een garage met elektrische poort. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers en een badkamer met toilet en douche. Bovendien is er een zolder die toegankelijk is vanuit de berging boven.

De woning heeft ook een zonnige tuin met een tuinhuis en een ruime oprit die leidt naar de inpandige garage.

Deze rustige buurt kenmerkt zich door het autoluwe karakter, met doodlopende zijstraten. Het is dan ook een populaire keuze voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige woning dichtbij alle faciliteiten.

De woning heeft een gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) van 258 kwh/m², waardoor renovatie niet verplicht is. Dankzij investeringen in de afgelopen jaren is de woning energiezuinig.

De genoemde prijs is een richtprijs. Elk bod, hoger of lager, wordt voorgelegd aan de eigenaar die het recht heeft om dit te accepteren of te weigeren.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem gerust contact op met ons kantoor.

EPC 258 kwh/m² - UC3157563 - (Vg, Wglk, Gmo, Gvkr, VV) - Ref. OU24880

* * *

Rozenlaan 19 - 8460 Oudenburg - Deze vrijstaande woning is rustig maar toch centraal gelegen in de Rozenlaan te Oudenburg. De woning, gebouwd in 1969 een bruikbare vloeroppervlakte van 205 m²! De woning kreeg doorheen de jaren de nodige renovaties waarin vooral werd gekeken naar het energiebesparende!

De woning is als volgt ingedeeld: inkom met trap naar het verdiep en ruimte voor vestiaire, ruime living met aanpalend veranda (met schuifdeur naar de tuin), aparte keuken die volledig ingericht is en tevens toegang biedt tot de tuin, gastentoilet, garage met elektrische poort. Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers aanwezig en badkamer met toilet en douche. Er is ook nog een stapelzolder aanwezig die toegankelijk is vanuit de berging boven.

Deze rustige wijk is gekenmerkt door zijn autoluwe karakter (de zijstraten zijn doodlopend) Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze wijk een grote aantrekkingskracht heeft voor zowel gezinnen als mensen die op zoek zijn naar een rustige woning dichtbij alle faciliteiten. Hier kan je nog op straat spelen!

De grootste troeven op een rijtje:
- Gelegen in centrum, werkelijk alles (school, diensten en winkels liggen op wandelafstand).
- Zonnige rondom tuin - je kan op elke moment van de dag van de zon genieten.
- De veranda biedt ook in de koudere Belgische dagen een mogelijkheid om van de tuin te genieten.
- Parkeerplaats voor de deur en een inpandige garage.
- Energiezuinige woning - qua elektriciteit is dit voor de huidige eigenaars praktisch neutraal.

Vraag gerust meer info via ons kantoor of laat je begeleiden doorheen deze woning tijdens een bezoek. Deze woning is door zijn gunstige EPC (258 kwh/m²) niet renovatieplichtig! De investering in de voorbije jaren zorgen ervoor dat deze woning energiezuinig is! Zo is het verbruik maandelijks voor een gemiddeld gezin ongeveer 80 euro/maand.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC 258 kwh/m² - UC3157563 - (Vg, Wglk, Gmo, Gvkr, VV) - Ref. OU24880

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Kadastraal Inkomen
€ 686
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
375 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
MDJX7LGUK5A1
Makelaar Code
OU24880
EPC Waarde
258 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240305-0003157563-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€389.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com