Kaart

Plockroy 9

3670 Oudsbergen Huis Te Koop
191 m² wonen
21091 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in het pittoreske Oudsbergen, staat deze ruime 4-slaapkamer woning op een perceel van 21.091m². Het huis biedt een uitstekende verbinding met omliggende gemeenten en ligt op slechts 10 minuten van de E314.

Prachtige natuurgebieden zoals "De Duinengordel", bekend voor zijn unieke bos- en duinlandschap en fauna en flora, vind je in de nabije omgeving.

Het huis is voorzien van een ruime stal en heeft een groot perceel van 21.091m². Bij binnenkomst leidt de hal je naar de lichte en ruimtelijke woonkamer, die directe toegang biedt tot de keuken, uitgerust met koelkast, combi-oven en kookplaat. Via de keuken betreed je de ruime kelder.

Naast de keuken ligt een bergruimte die je naar eigen smaak kunt inrichten als kantoor, speelkamer, enzovoort. Je kunt deze ruimte ook betrekken bij de bestaande keuken om zo een grotere keuken te creëren. Op de begane grond bevindt zich nog een ruime kamer die je kunt gebruiken als eetkamer of wat je maar wilt.

Een trap in de hal leidt je naar de eerste verdieping met een badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er 4 zeer ruime slaapkamers en een zolder met opslagruimte.

Ondanks dat het eigendom momenteel geclassificeerd is als bedrijfswoning, wat betekent dat er agrarische activiteiten dienen te worden uitgevoerd, heeft de gemeente toestemming gegeven om een functiewijziging naar een zonevreemde woning door te voeren. Zo kunnen ook particulieren hier wonen. Voor meer informatie kun je mailen naar michelle.biemans@hillewaere.be.

Belangrijke kenmerken:
- aanwezigheid van een stal van 273m²
- totale oppervlakte perceel: 21.091m²
- op 10 minuten afstand van de E314;
- Sentower Park ligt op 9 km afstand;
- bewoonbare oppervlakte van 191m².

Documenten zoals indelingsplan, EPC, Informatieplicht en Kadastraal plan zijn beschikbaar.

* * *

Plockroy 9 - 3670 Oudsbergen - Ruime woning met 4 slaapkamers op een perceel van 21.091m²
We bevinden ons in het mooie Oudsbergen. De woning geniet een fantastische verbinding naar omliggende gemeente en is op 10min afstand van de E314 gelegen.
In de omgeving bevindt zich het prachtige natuurgebied "De Duinengordel", een uitgestrekt bos- en duinlandschap met een uniek fauna en flora.

De woning beschikt over een ruime stal en geniet een perceel van 21.091m².

U komt binnen in de inkomhal die in verbinding staat met de ruime en lichtrijke woonkamer. Deze geniet rechtstreeks toegang tot de keuken voorzien van koelkast, combi-oven en kookplaat. Via de keuken heeft u ook toegang tot de ruime kelder.
Naast de keuken is er een bergruimte gelegen dewelke u kunt inrichten tot bureau, speelkamer, enz... Maar u kunt deze ruimte ook betrekken bij de huidige keuken om zo een grotere keuken te voorzien. Daarnaast is er nog een ruime kamer aanwezig op het gelijkvloers die dienst kan doen als eetkamer of andere functies.

Via de inkomhal kunt u zich tot de eerste verdieping begeven. Hier is de badkamer gelegen dewelke is voorzien van douche, toilet en lavabo. Tevens zijn er nog 4 zeer ruime slaapkamers aanwezig en een zolder met bergruimte.

Momenteel is de bestemming van de woning een bedrijfswoning, dit houdt in dat u agrarische activiteiten dient uit te voeren. Echter heeft de gemeente wel al groen licht gegeven om een functiewijziging te mogen doorvoeren naar een zonevreemde woning zodat u ook als particulier hier kunt wonen. Voor verdere informatie hieromtrent mag u mailen naar michelle.biemans@hillewaere.be.

Bijzondere kenmerken:
- Stal aanwezig van 273m²
- Perceel van 21.091m²
- Op 10min afstand van de E314
- Op 9km gelegen van Sentower Park
- 191m² bewoonbare oppervlakte Documenten Indelingsplan EPC Informatieplicht Kadastraal plan Bodemattest 243 H (woning)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
21091 m2
Bewoonbare oppervlakte
191 m2
Referentie
SZ52BTG8HZ50
Makelaar Code
10/1552
EPC Waarde
423 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231218-0003078999-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
-
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
07 Jan 2024
€395.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com