Home Huis 8582 Outrijve
Doorniksesteenweg 379
Kaart

Doorniksesteenweg 379

8582 Outrijve Huis
182 m² wonen
510 m² perceel
€175.000

Ben je op zoek naar een huis met ruime mogelijkheden? Dit karaktervolle en ruime onroerend goed past dan perfect bij jouw zoektocht! Het perceel van 510m² biedt een uitweg aan de achterzijde waar nog een extra woning kan worden opgetrokken, wat eindeloze potenties oplevert. Met een bewoonbare oppervlakte van 182m² is er genoeg ruimte voor ieder gezinslid.

Het huis heeft 4 slaapkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen die behoefte hebben aan voldoende slaapruimte. De zolder biedt daarnaast nog meer dan genoeg plaats om extra slaapkamers te maken, waardoor het huis gemakkelijk kan meegroeien met je levensfasen.

Hoewel er enige modernisering nodig is, vormt het sterke karakter en de solide bouw een uitstekende basis. Met de juiste renovatiewerken en je eigen unieke touch, kan dit huis omgetoverd worden tot jouw droomwoning.

De locatie is ook een groot pluspunt: gelegen in een rustige en groene buurt, maar toch dicht bij voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Hier geniet je dus van zowel rust als gemak.

Mis deze kans niet om een ruim huis boordevol potentieel te bemachtigen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Doorniksesteenweg 379 - 8582 Outrijve - Te moderniseren ruime woning met karakter
Ben je op zoek naar een woning met veel potentieel? Dan is deze ruime woning met karakter precies wat je zoekt! Met een uitweg achteraan waar nog een extra woning gebouwd kan worden, biedt deze eigendom eindeloze mogelijkheden. Gelegen op een perceel van 510m² en met een bewoonbare oppervlakte van 182m², is er voldoende ruimte voor het hele gezin.
De woning beschikt over 4 slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende slaapruimte. Daarnaast is er een zolder met meer dan genoeg ruimte om extra slaapkamers te creëren, waardoor je de woning gemakkelijk kunt aanpassen aan je groeiende behoeften.
Hoewel de woning modernisering vereist, biedt het karakter en de solide structuur een uitstekende basis. Met de nodige renovatiewerken en een persoonlijke touch kun je deze woning transformeren tot een echt pareltje.
De ligging van de woning is ook een pluspunt. Gelegen in een rustige buurt en groene omgeving, maar toch dicht bij voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, geniet je van het beste van beide werelden.
Mis deze unieke kans niet om een ruime woning met veel mogelijkheden te verwerven.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Kadastraal Inkomen
€ 328
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1932
Grond oppervlakte
510 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
VX7-GZYG-AHS
EPC Waarde
882 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€175.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com