Home Te Koop Huis 3090 Overijse
Duisburgstraat 23
Kaart

Duisburgstraat 23

3090 Overijse Huis Te Koop
271 m² wonen
1047 m² perceel
5 slaapkamers

CDS IMMO presenteert deze instapklare villa in het charmante gehucht Eizer. De woning, die geen renovatie nodig heeft, heeft 3-4 slaapkamers en een studio van 36m². Dankzij de uitstekende energieprestaties (label C) en super isolerende aluminium ramen (geïnstalleerd in 2015), kunt u direct intrekken.

De villa is ideaal gelegen nabij winkels, bakkerijen, restaurants en scholen. Op de begane grond vindt u een ruime hal met een apart toilet, een kantoor, een lichte woonkamer die uitkomt op een zuidwestelijk terras, een ruime, volledig uitgeruste keuken met eethoek, een grote bergruimte/wasruimte en een inpandige garage voor twee auto's.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3-4 slaapkamers met ingebouwde kasten, een studio met een kitchenette en doucheruimte, een volledig uitgeruste badkamer en een apart toilet. Daarnaast is er nog een aparte garage van ongeveer 50m² die kan dienen als opslagruimte of werkplaats.

De tuin op het zuidwesten is volledig aangelegd en omheind, en de oprit en terrassen zijn betegeld. De woning heeft een EPC van 261 kWh/m² per jaar, is asbestvrij en beschikt over een alarmsysteem. De vraagprijs is 649.000 euro. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan!

* * *

Duisburgstraat 23 - 3090 Overijse - In het gehucht EIZER, biedt CDS IMMO u deze INSTAPKLARE VILLA aan met 3-4 slaapkamers en een studio van 36m². Met een zeer goede energieprestatie (label C) en super isolerende aluminium ramen (2015), kan u hier zo intrekken en geldt er geen renovatieverplichting. Ideaal gelegen, vlakbij diverse winkels, warme bakker, restaurants, scholen,...
De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met apart toilet, bureau, een lichtrijke living uitgevende op een ZW terras, ruime ingerichte keuken met eetplaats, een grote berging/wasplaats en een inpandige garage voor 2 wagens. Op de eerste verdieping zijn er 3-4 slaapkamers met ingemaakte kasten, een studio met kitchenette en doucheruimte, een ingerichte badkamer en een apart toilet. Een aparte garage van +- 50m² kan dienst doen als opslagruimte of atelier. De zuidwest gerichte tuin is volledig aangelegd en omheind. Oprit en terrassen zijn betegeld.
EPC 261 kWh/m²jaar, asbestveiling, alarmsysteem aanwezig.
Geen renovatieverplichting van toepassing. Oppervlakte m² volgens EPC. VP 649.000 EUR. Mis deze buitenkans niet!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.340
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
1047 m2
Bewoonbare oppervlakte
271 m2
Referentie
HQPG-P8YO92L
Makelaar Code
2652
EPC Waarde
261 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€649.000 / CDSImmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com