Home Huis 9290 Overmere
Bontinckstraat 83
Kaart

Bontinckstraat 83

9290 Overmere Huis
265 m² wonen
3260 m² perceel
3 slaapkamers
€860.000

Gelegen op de grens van Overmere en Kalken (Laarne), ligt deze hedendaagse boerderij in een idyllische, landelijke omgeving. U geniet er van rust, ruimte en prachtige agrarische vergezichten. De woning is vlot bereikbaar en situeert zich nabij de dorpskernen van Overmere, Kalken, Laarne en Beervelde. Hierdoor zijn winkels, scholen en horeca op slechts enkele minuten rijden te bereiken. De E17, R4 en treinstations Beervelde en Lokeren liggen eveneens binnen handbereik.

Deze energiezuinige boerderij, met een EPC-label B, dateert oorspronkelijk van voor 1850, maar onderging in 2017 een grondige renovatie. Behalve de buitenmuren werd alles vernieuwd. Het perceel van 3.260 vierkante meter beschikt over een schuur met twee paardenstallen en een prachtige tuin waar privacy gegarandeerd wordt.

De boerderij is getransformeerd tot een stijlvolle, moderne woning waar rust en sereniteit centraal staan. Dankzij het architecturale ontwerp van de woning, staat openheid en licht centraal en vormt het een harmonieus geheel met de authentieke elementen van de hoeve. Grote glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en brengen als het ware de natuur naar binnen.

De ruime schuur met twee paardenstallen kan perfect dienen als praktijkruimte, mancave of garage. Er is al water en elektriciteit voorzien. Beleef gezellige momenten op het ruime, deels overdekte terras in de mooi aangelegde tuin. Een volledig volgroeide en afgesloten tuin garandeert uw privacy.

De woning is uitgerust met zonnewering, vloerverwarming en heeft regenwaterputten met een capaciteit van 17.500 liter voor hergebruik. De elektriciteitskeuring is volledig conform.

* * *

Bontinckstraat 83 - 9290 Overmere - Deze hedendaagse hoeve is landelijk gelegen te Overmere op de grens met Kalken (Laarne). De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige vergezichten (agrarisch gebied), wijdsheid, ruimte en rust. Dit vertaald zich in een vlotte bereikbaarheid midden in de natuur, de dorpskernen van Overmere, Kalken, Laarne en Beervelde bereikt u op slechts enkele minuten rijden. Winkels, scholen en horeca bevinden zich dus vlakbij.
De voorname verbindingswegen, E17 en R4 en de treinstations Beervelde en Lokeren zijn tevens zeer vlot bereikbaar.
Deze energiezuinige hoeve met EPC-label B dateert oorspronkelijk van voor 1850 en onderging in 2017 een totaalrenovatie waarbij enkel de buitenmuren werden behouden. Het perceel van 3.260m² bevat een schuur voorzien van twee paardenstallen en een prachtige tuin rondom waar u kan genieten van volledige privacy.
De hoeve van weleer is omgetoverd tot een stijlvolle, hedendaagse woning die een oase van rust biedt. Bij het ontwerp van de architect lag de nadruk op het creëren van openheid en licht in harmonie met het authentieke. Dankzij de grote glaspartijen heerst er doorheen de hele woning een heel lichtrijk gevoel, en wordt de natuur bijna letterlijk naar binnen gehaald.
Bovendien is er nog een ruime, recente schuur voorzien van twee paardenstallen die dienst kan doen als praktijkruimte, mancave, garage... . Hier is ook reeds water en elektriciteit voorzien.
De tuin is mooi aangelegd met een ruim terras die deels overdekt is. U geniet hier van complete privacy door de volledig volgroeide en afgesloten tuin.
Verder is er zonnewering, vloerverwarming, regenwaterputten (17.500l) met hergebruik en een conforme elektriciteitskeuring voorzien.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 860.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
3260 m2
Bewoonbare oppervlakte
265 m2
Referentie
I57YTLQNGCJI
Makelaar Code
8178370
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3174477
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€860.000 / Irres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com