Home Te Koop Huis 9290 Overmere
Kruisstraat 6
Kaart

Kruisstraat 6

9290 Overmere Huis Te Koop
202 m² wonen
350 m² perceel
1 slaapkamers

Op zoek naar een ruim huis met veel potentieel op een gunstige locatie in Overmere? Deze woning biedt tal van mogelijkheden. Gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, en om de hoek van recreatiegebied Donkmeer, heeft dit huis alles wat je nodig hebt.

De begane grond bestaat uit een inkomhal, een bureau, een eetkamer, een woonkamer, een badkamer en een keuken met aangrenzende bergingen. Daarnaast is er een magazijn en een inpandige garage die veel opslagruimte en mogelijkheden voor een werkplaats of hobbyruimte bieden.

De eerste verdieping telt vier slaapkamers die nog moeten worden afgewerkt, evenals een apart toilet. De ruime zolder kan worden omgevormd tot extra slaapkamers, een speelkamer of een masterbedroom met dressing.

Een van de hoogtepunten van dit huis is de volledig afgesloten tuin op het zuiden. Met wat renovatiewerk en creativiteit kan dit huis worden omgetoverd tot een prachtige woning.

Als je een renovatieproject zoekt met veel ruimte en potentieel, dan is deze woning in Overmere zeker een bezichtiging waard. Let op, de prijs van € 230.000 is een instelprijs!

* * *

Kruisstraat 6 - 9290 Overmere - NIEUWE VOORWAARDEN !!! Deze ruime woning is gelegen in Overmere, op een gunstige locatie. Het is dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden (Donkmeer). Op het gelijkvloers van de woning vinden we een inkomhall, een bureauruimte, een eetkamer, een leefruimte, een badkamer, een keuken met aanpalende bergingen. Daarnaast is er ook een magazijn en een inpandige garage, die veel opslagruimte bieden en mogelijkheden bieden voor een werkplaats of hobbyruimte. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers die nog afgewerkt moeten worden, evenals een apart toilet. De ruime zolderruimte kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers, een speelkamer of een masterbedroom met dressing. Een extra troef van deze woning is de tuin met zuidelijke ligging, die volledig afgesloten is. Met enige renovatie en creativiteit kan deze woning worden omgetoverd tot een prachtige woning. Als je op zoek bent naar een renovatieproject met veel potentieel en ruimte, is deze woning te Overmere zeker uw bezoek waard. De prijs van € 230.000 is een instelprijs!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Kadastraal Inkomen
€ 667
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
350 m2
Bewoonbare oppervlakte
202 m2
Referentie
IHRQQ-POZA2P
Makelaar Code
1405a
EPC Waarde
884 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231218-0003080086-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€230.000 / Woonservice
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com