Kaart

3900 Overpelt Huis Te Koop
25348 m² wonen
211 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Instapklare woning met 3 slaapkamers en handelsruimte
Ligging: De woning is gelegen in Pelt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 30 minuten van Eindhoven, 10 minuten van Leopoldsburg, 20 minuten van Mol en 5 minuten van Lommel. Pelt is een landelijke gemeente die zich uitstekend leent voor mooie fiets- of wandeltochten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd en in het cultuurcentrum van Pelt kan u tal van verschillende voorstellingen en concerten bijwonen. De gemeente Pelt staat bekend voor haar gastvrijheid, kortom het is er heerlijk wonen.
Indeling handelszaak: handelsruimte, garage, berging - Indeling woning: inkomhal, toilet, technische ruimte, leef- en eetruimte, keuken, terras, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer, zolder.
Beschrijving: Deze veelzijdige woning is slim opgedeeld in een handelszaak en een privéwoning. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de kapperszaak van de huidige eigenaar, die direct toegankelijk is via een aparte ingang. De aangrenzende garage biedt handige opslagruimte voor zowel de handelszaak als de woning. Achteraan de woning is er een extra bergruimte en technische ruimte aanwezig, deze kan flexibel gebruikt worden voor zowel privé- als zakelijke doeleinden. Het woongedeelte is bereikbaar via een aparte zij-ingang of vanuit de handelsruimte. De inkomhal op de begane grond beschikt over een apart toilet. Via de trap bereikt u de eerste verdieping, waar de leef- en eetruimte en de volledig geïnstalleerde keuken zijn gelegen. De leef- en eetruimte is ruim en geniet van veel natuurlijke lichtinval. Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer, die is uitgerust met zowel een bad als een douche, een toilet en een wastafel. Daarnaast is er een opslagzolder beschikbaar, perfect voor al uw opslagbehoeften. Buiten is er tevens ook nog een gezellig zonnig terras en een kleine buitenruimte om van te genieten. Deze woning biedt een perfecte combinatie van wonen en werken, met alle voorzieningen die u nodig heeft binnen handbereik.
Bijzonderheden:
- Centraal gelegen
- Enkele parkeerplaatsen voor de deur
- Instapklaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 382.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
211 m2
Bewoonbare oppervlakte
25348 m2
Referentie
W086TNKHV606
Makelaar Code
131435
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€382.500 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com