Home Huis 3900 Overpelt
Breugelweg 118
Kaart

Breugelweg 118

3900 Overpelt Huis
200 m² wonen
3000 m² perceel
4 slaapkamers
€950.000

Dit commerciële gebouw met centrale ligging op een perceel van ongeveer 30 are in Pelt, nabij belangrijke verkeersaders en stadscentrum, is te koop. Het pand omvat een luxueus penthouse van ongeveer 200m², twee winkelruimtes van ongeveer 300m² met kantoor en een magazijn van ongeveer 600m².

Het penthouse is zeer comfortabel, met vier ruime slaapkamers, twee badkamers, een grote leefruimte, een uitgeruste keuken en twee terrassen van 35m² elk. De privé-ingang bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw en leidt naar een entree met ingebouwde kast en een gastentoilet. Binnenkomend in de ruime L-vormige leefruimte (ongeveer 70m²) die uitmondt in de open keuken en beide terrassen.

Twee ruime slaapkamers grenzen aan de leefruimte met open keuken. Verder is er een hal die toegang biedt tot de eerste badkamer en de overige twee ruime slaapkamers. De eerste badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, toilet en een wastafelmeubel. Een van de slaapkamers wordt momenteel als kantoor gebruikt; de andere beschikt over een eigen dressing en is volledig voorzien van ingebouwde kasten. Grenzend aan de hoofdslaapkamer vindt u een luxe badkamer met alle gemakken, inclusief een groot ligbad, dubbele inloopdouche met twee regendouches, een groot wastafelmeubel en een extra toilet. Aansluitend op de keuken is er nog een multifunctionele ruimte (ongeveer 40m²) met toilet, die toegang geeft tot het magazijn.

Het magazijn van ongeveer 600m² bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Het heeft een hoge sectionale toegangspoort en bestaat uit twee verdiepingen. Omdat het magazijn al voorzien is van verwarming en alle andere nutsvoorzieningen, kan het voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Aan de voorkant van het gebouw zijn twee winkelruimtes (ongeveer 300m²) met voldoende parkeergelegenheid. Het rechter winkelpand wordt momenteel als wasserij geëxploiteerd en heeft ook een eigen magazijn en kantoor, bereikbaar via een aparte ingang. Het linker handelspand is ongeveer 30m² groot en kan perfect fungeren als kantoor of kleine winkel/speciaalzaak.

Voor meer informatie over dit pand kunt u ons vrijblijvend bellen op: 011/57.23.16.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Breugelweg 118 - 3900 Overpelt - Het betreft een commercieel gebouw, centraal gelegen op een perceel van circa 30 are, dichtbij grote verbindingswegen en het centrum van Pelt.
Het gebouw bestaat uit een loft/penthouse (circa 200m²), twee handelspanden (circa 300m²) met bureel en een magazijn van circa 600m².
Het penthouse is voorzien van alle comfort en beschikt over 4 ruime slaapkamers, twee badkamers, een ruime leefruimte, een volledig geïnstalleerde keuken en twee terrassen van respectievelijk 35m².

We betreden het penthouse langs de privatieve inkom aan de linkerzijde van het gebouw. De inkomhal van het penthouse beschikt reeds over een inbouwkast en een gastentoilet.
Bij het binnenkomen bevinden we ons in de ruime, L-vormige, leefruimte (circa 70m²). De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte dat aansluit aan de open keuken en de twee terrassen.
Aansluitend de leefruimte met open keuken, bevinden zich de eerste twee ruime slaapkamers. Verder beschikt het penthouse nog over een hal die toegang biedt tot de eerste badkamer en de andere twee ruime slaapkamers.
De eerste badkamer beschikt over een inloopdouche met regensproeier, een toilet en een badmeubel. Eén van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als bureau, de andere slaapkamer beschikt over een eigen dressing en is geheel voorzien van inbouwkasten.
Aansluitend de master bedroom bevindt zich de luxueus ingerichte badkamer, voorzien van alle comfort. De badkamer beschikt over een ruim ligbad, een inloopdouche voor twee personen met twee regensproeiers, een ruim badmeubel en een extra toilet.
Aansluitend de keuken beschikt het penthouse nog over een polyvalente ruimte (circa 40m²), reeds voorzien van toilet, die toegang biedt tot het magazijn.

Het magazijn van circa 600m² bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw.
Het magazijn beschikt over een hoge sectionale inrijpoort en is voorzien van twee verdiepingen. Doordat het magazijn reeds voorzien is van verwarmingen en alle andere nutsvoorzieningen, kan het gebruikt worden voor diverse doeleinde.

Vooraan het gebouw bevinden zich twee handelspanden (circa 300m²) voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Het rechtse handelspand wordt uitgebaat als wasserij en beschikt tevens over een eigen magazijn en bureel. Het bureel is tevens bereikbaar via een aparte toegang.
Het linkse handelspand beschikt over circa 30m² en kan perfect dienen als bureel of een kleine winkel/speciaalzaak.

Wenst u meer informatie omtrent dit onroerend goed? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.297
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
3000 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
8JY5OHB5JW-D
Makelaar Code
1671
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jul 2022
€950.000 / Groep Aathos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com