Home Huis 8980 Passendale
Statiestraat 10
Kaart

Statiestraat 10

8980 Passendale Huis
165 m² wonen
310 m² perceel
3 slaapkamers
€329.000

Welkom in dit prachtig gerenoveerde drie-slaapkamer woning in het hartje van Passendale. Het huis verwelkomt je met een riante inkomhal met gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterkant ontvouwt zich een ruime woonkamer, perfect verdeeld tussen een gezellige zitruimte en eetplaats. De aangrenzende open keuken is volledig ingericht, waarbij je kunt genieten van het uitzicht over en toegang tot de tuin. Ook biedt de eetplaats toegang tot een ruime droge kelder.

Via de prachtige gerestaureerde houten trap in de inkomhal bereik je de eerste verdieping. Hier vind je twee royale slaapkamers (waarvan één momenteel is ingericht als dressing) en een moderne badkamer met inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en toilet. De tweede verdieping herbergt een ware parel; een compleet ingerichte master bedroom onder de authentieke balken, waar je heerlijk weg kunt dromen.

Buiten kun je genieten van de afgesloten, zuidwestelijk georiënteerde tuin met terras en tuinhuis. De woning is niet alleen volledig gerenoveerd, maar ook energiezuinig met label B. Enkele extra voordelen zijn de centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen van 4.300 Wp, airco in de master bedroom, zonwering over de koepel in de keuken, conforme elektriciteit en de mogelijkheid tot het huren van een garage op loopafstand.

Bevind je je in de zoektocht naar een nieuwe thuis? Neem dan zeker contact op met Valentine voor meer informatie. De opgegeven prijs is een richtprijs.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Statiestraat 10 - 8980 Passendale - Deze gerenoveerde woning met drie slaapkamers en zuidwest gerichte tuin is gelegen in het hartje van Passendale en is als volgt ingedeeld:

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterzijde treft u de ruime woonkamer opgedeeld in een gezellige zitruimte en eetplaats met aansluitend een open volledig ingerichte keuken met zicht over en toegang tot de tuin. Via de eetplaats heb je tevens toegang tot de ruime droge kelder.

Terug in de inkomhal komen we via de prachtig gerestaureerde houten trap op het eerste verdiep waar we twee ruime slaapkamers terugvinden, (waarvan één momenteel ingericht als dressing) en een ruime moderne badkamer voorzien van inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en toilet. Op het tweede verdiep vinden we nog een pareltje terug, hier werd de volledige ruime ingericht als master bedroom waar je zalig kan wegdromen onder de authentieke balken.

Buiten kan je genieten van de zuidwest gerichte afgesloten tuin met terras en tuinhuis.

- volledig gerenoveerd
- energiezuinige woning ( label B )
- centrale verwarming op aardgas
- zonnepanelen 4.300 Wp
- airco in de master bedroom
- zonnewering over koepel in de keuken
- conforme elektriciteit
- asbestveilig
- mogelijkheid tot huren van garage op wandelafstand

Op zoek naar een nieuwe woonst?
Contacteer Valentine voor meer info!
* opgegeven prijs is een richtprijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Kadastraal Inkomen
€ 468
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
310 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
JIVT91-SLFVD
Makelaar Code
TK/24/09
EPC Waarde
129 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3154961
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€329.000 / Vastgoed Vancayzeele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com