Kaart

7740 Pecq Huis Te Koop
468 m² wonen
1535 m² perceel

Verscholen in het weelderige landschap, omhuld door landelijke bekoring, bevindt zich een prachtige vierkantshoeve. Met haar imposante uitstraling en tijdloze elegantie trekt ze meteen de aandacht van elke passant. Haar gevel, gewaardeerd door de tand des tijds, draagt met trots de geschiedenis en het erfgoed van jaren geleden.

Binnen dit domein verwelkomt een rijke tuin je met een scala aan kleuren en aroma's. Bloembedden bloeien naast grillig gevormde heggen die zachte bogen vormen langs de wandelpaden, terwijl boombladeren de binnenplaats omarmen.

De binnenkoer, het hart van deze hoeve, straalt een sfeer van verwachting uit. Een uitnodiging tot ontspanning, waar verleden en heden samenvloeien. De mozaïekvloer voert je terug naar vervlogen tijden, terwijl de stenen muren tijdloze verhalen fluisteren. De ruime kamers bieden een zee van mogelijkheden, klaar om met zorg te worden getransformeerd tot acht unieke reservaten. Hun gezelligheid en warmte echoën door de gangen.

Hoewel de hoeve enige renovatie vereist, is haar potentieel onmiskenbaar. De karaktervolle elementen, zoals de rijke houten balken en sierlijke open haarden, vormen het perfecte doek voor een moderne renovatie die haar glorie zal herstellen zonder haar historische charme te verliezen. De ruime garage biedt voldoende plaats voor voertuigen en meer, een praktisch extraatje in deze setting.

Deze vierkantshoeve, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een prachtige omgeving (vlakbij de Kluisberg), biedt een unieke kans. Een kans om een droom te realiseren, een toekomst op te bouwen en een onvergetelijke levensstijl te omarmen in een setting van tijdloze schoonheid.

* * *

De eigendom is gelegen te Warcoing, Rue Royale 88 op 2 km van Spiere-Helkijn.

In het weelderige landschap, omringd door rustieke charme staat een hele mooi vierkantshoeve. Met haar imposante aanwezigheid en tijdloze schoonheid vangt ze onmiddellijk de aandacht van elke voorbijganger. Haar gevel, gekoesterd door de tand des tijds, draagt de geschiedenis en erfgoed van vervlogen jaren met trots.

Eenmaal binnen in dit landgoed, omarmt een weelderige tuin de zintuigen met kleuren en geuren die de lucht vullen. Bloemperken floreren naast grillig gevormde heggen die zachte bogen vormen langs de wandelpaden. De bladeren van de bomen omarmen de binnenplaats.

De binnenkoer, het kloppende hart van deze prachtige hoeve, ademt een sfeer van verwachting uit. Het is een uitnodiging tot ontspanning, een ruimte waar verleden en heden samensmelten. Mozaiëkbevloering getuigt van vervlogen glorie, terwijl de stenen muren verhalen fluisteren diep geworteld in de tijd. Een visie van mogelijkheden schittert in de ruime kamers die met zorg kunnen worden omgetoverd tot acht unieke retraites. De gezelligheid en warmte weerklinkt door de gangen.

Hoewel de hoeve enkele renovaties vraagt, is haar potentieel onmiskenbaar. De karakteristieke elementen, zoals de rijke houten balken en de sierlijke open haarden, vormen de perfecte canvas voor een hedendaagse renovatie die haar glorie zal herstellen zonder haar historische charme te verliezen.
De ruime garage biedt voldoende plaats voor voertuigen en meer, praktisch extraatje in deze setting.
Deze vierkantshoeve, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een weelderige omgeving (nabijheid van de Kluisberg) is een unieke kans! Een kans om een droom te vervullen, een toekomst te creëren en een onvergetelijke levensstijl te omarmen in een omgeving doordrenkt van tijdloze schoonheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 849.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1535 m2
Bewoonbare oppervlakte
468 m2
Referentie
AH3IW3KJRQQ1
EPC Certificaat
20231204001372
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€849.000 / ERA Nobis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com