Kaart

7740 Pecq Huis Te Koop
468 m² wonen
1535 m² perceel

Nestelend in een weelderig landschap, en omhuld door rustieke charme, staat deze prachtige vierkantshoeve. Ze trekt meteen de aandacht met haar indrukwekkende uitstraling en eeuwige schoonheid. De gevel, getekend door de tijd, draagt trots het erfgoed van vervlogen tijden.

Binnen dit domein verwelkomt een bloemrijke tuin je met kleurrijke zintuiglijke prikkels. Bloembedden gedijen naast fantasierijk gevormde heggen die zachte bogen vormen langs de wandelpaden. De boombladeren vormen een bladertapijt over de binnenplaats.

De binnenplaats, het pulserende hart van deze unieke hoeve, ademt een sfeer van anticipatie uit. Het is een plaats waar verleden en heden versmelten, waar mozaïekvloeren getuigen van vergane glorie en stenen muren verhalen vertellen die in de tijd geworteld zijn.
Ruime kamers bieden een visie van mogelijkheden, klaar om getransformeerd te worden in acht unieke toevluchtsoorden, vol gezelligheid en warmte.

Ondanks dat enige renovatie nodig is, is het potentieel van deze hoeve onweerlegbaar. Kenmerkende elementen, zoals rijke houten balken en gracieuze open haarden, bieden de ideale basis voor een moderne renovatie die de grandeur herstelt zonder de historische charme te verliezen.
Een ruime garage biedt genoeg ruimte voor auto's en meer, een handige bonus in deze setting.

Deze vierkantshoeve, rijk aan geschiedenis en gelegen in een weelderig landschap (vlakbij de Kluisberg), biedt een unieke kans! Een kans om dromen waar te maken, een toekomst te bouwen en een memorabele levensstijl te omarmen te midden van tijdloze schoonheid.

* * *

De eigendom is gelegen te Warcoing, Rue Royale 88 op 2 km van Spiere-Helkijn.

In het weelderige landschap, omringd door rustieke charme staat een hele mooi vierkantshoeve. Met haar imposante aanwezigheid en tijdloze schoonheid vangt ze onmiddellijk de aandacht van elke voorbijganger. Haar gevel, gekoesterd door de tand des tijds, draagt de geschiedenis en erfgoed van vervlogen jaren met trots.

Eenmaal binnen in dit landgoed, omarmt een weelderige tuin de zintuigen met kleuren en geuren die de lucht vullen. Bloemperken floreren naast grillig gevormde heggen die zachte bogen vormen langs de wandelpaden. De bladeren van de bomen omarmen de binnenplaats.

De binnenkoer, het kloppende hart van deze prachtige hoeve, ademt een sfeer van verwachting uit. Het is een uitnodiging tot ontspanning, een ruimte waar verleden en heden samensmelten. Mozaiëkbevloering getuigt van vervlogen glorie, terwijl de stenen muren verhalen fluisteren diep geworteld in de tijd. Een visie van mogelijkheden schittert in de ruime kamers die met zorg kunnen worden omgetoverd tot acht unieke retraites. De gezelligheid en warmte weerklinkt door de gangen.

Hoewel de hoeve enkele renovaties vraagt, is haar potentieel onmiskenbaar. De karakteristieke elementen, zoals de rijke houten balken en de sierlijke open haarden, vormen de perfecte canvas voor een hedendaagse renovatie die haar glorie zal herstellen zonder haar historische charme te verliezen.
De ruime garage biedt voldoende plaats voor voertuigen en meer, praktisch extraatje in deze setting.
Deze vierkantshoeve, doordrenkt van geschiedenis en omgeven door een weelderige omgeving (nabijheid van de Kluisberg) is een unieke kans! Een kans om een droom te vervullen, een toekomst te creëren en een onvergetelijke levensstijl te omarmen in een omgeving doordrenkt van tijdloze schoonheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 849.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1535 m2
Bewoonbare oppervlakte
468 m2
Referentie
T023C8P5B4C-
EPC Certificaat
20231204001372
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€849.000 / ERA @t Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com