Home Te Koop Huis 3990 Peer
Grotstraat
Kaart

Grotstraat

3990 Peer Huis Te Koop
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Grotstraat - 3990 Peer - Project 'Grotstraat' bestaat uit vier aaneengesloten ééngezinswoningen en ligt op de hoek van Lindedorp en de Grotstraat in het commerciële centrum van Linde-Peer, op wandelafstand van een buurtwinkel, diverse eetgelegenheden, het parochiecentrum, de kerk, tandarts, apotheek, ...

De woningen liggen aan een stadsparkje met toegangszone voor de inpandige carports aan de voorzijde en een ontsluiting aan de achterzijde door middel van een kruiwagenpad. Een ca. 1,80m hoge tuinmuur omsluit het hele terrein, alsook de privatieve tuintjes.

De compacte stadswoningen zijn doorzonwoningen van 164m² en bestaan op het gelijkvloers uit een inkomhal met toilet, een ruime leefruimte met open keuken alsook een wasplaats/berging. Op de verdieping situeren zich 2 à 3 slaapkamers, een badkamer en zolder of polyvalente ruimte.

Er zal gestreefd worden naar een E20 peil. Omdat het E-peil <20 is, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Overal wordt vloerverwarming voorzien met de mogelijkheid van actieve koeling. Verwarming gebeurt via een warmtepomp lucht/water. Elke woning wordt voorzien van een volledige pv-installatie. Deze omvat fotovoltaïsche panelen op het dak in de voorgevel en het dak in de achtergevel.

Alle carports worden afgesloten van het openbaar domein d.m.v. houten draaipoorten. Deze carports geven toegang tot de tuintjes of het terras. Bijkomend is er één parkeerplaats voor de woning op LOT 4 voorzien, grenzend aan het achterliggende kruiwagenpad. De stadstuintjes zijn west georiënteerd en bevatten gekoppelde houten tuinbergingen.

De woningen worden kant-en-klaar opgeleverd. De toegang tot de carport zal verhard worden, evenals het pad naar de voordeur. In de tuinen zal het terras en het pad naar de tuinberging verhard worden.

Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in het rustige Linde-Peer? Neem dan snel contact op via info@jansenrealestate.be of 011 39 90 50. Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
KFXWOJQEYTJW
Makelaar Code
5622259
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com