Home Huis 3990 Peer
Overes 33
Kaart

Overes 33

3990 Peer Huis
208 m² wonen
2642 m² perceel
4 slaapkamers
€559.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Overes 33 - 3990 Peer - INSTAPKLARE EN ZEER RUIME GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 26A42CA IN HET GROEN!

Deze zeer rustig gelegen en ruime gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 200m² te Peer is midden in het groen gelegen met weides voor en achter de woning. De garage werd verbouwd tot extra woonentiteit en is voorzien van alle nodige comfort. Winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving aanwezig. Een stuk van de achterliggende weide hoort bij deze woning. Zonnepanelen aanwezig. De woning kende recent meerdere opfrissingswerken (keuken, vloerverwarming,...) en is dus volledig instapklaar! 

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers:  Ruime inkomhal die toegang geeft tot de recent volledig vernieuwde op maat gemaakte keuken, waarbij comfort centraal staat. De grote raampartijen zorgen voor het zicht naar de onderhoudsvriendelijke tuin en zicht op achterliggend groen. De keuken geeft uit op de zeer ruime en lichtrijke leefruimte, waarbij de aangebouwde veranda een aangename zitruimte biedt. Via de achterinkom zijn nog 2 bergings terug te vinden en een apart toilet. De badkamer, met dubbele lavabo en douche, samen met de bureauruimte/extra slaapkamer maken deze verdieping compleet. Vloerverwarming aanwezig. De ramen van de keuken, alsook deze van de veranda zijn voorzien van elektrische screens.

* Verdieping:  Op de eerste verdieping van deze woning vinden we 3 ruime slaapkamers terug, waarvan 1 voorzien van een inloopdressing en airco. Extra bergruimtes werden voorzien zodat iedere ruimte optimaal benut kan worden.

* Garage: De vergunde garage werd omgebouwd tot studio waarbij alle comfort aanwezig is, met op de gelijkvloerse verdieping een ingebouwde open keuken met leefruimte en apart toilet. Op de eerste verdieping vinden we een badkamer met slaapkamer terug. verwarming/koeling is voorzien via een airco-unit. Deze garage is voorzien van een zonneluifel en een eigen terras indien gewenst.

Achteraan op het perceel is een carport met tuinberging voorzien waar bij 2 auto's geparkeerd kunnen worden.

Verwarming op mazout - gunstig EPC - dubbele beglazing, houten ramen - zonnepanelen - stuk weide hoort bij de woning - rust gegarandeerd!

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. 011 39 90 50 / Info@jansenrealestate.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 559.000
Kadastraal Inkomen
€ 912
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2642 m2
Bewoonbare oppervlakte
208 m2
Referentie
Y2-RFWBYG7FF
Makelaar Code
5905649
EPC Waarde
208 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€559.000 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com