Home Te Koop Huis 3990 Peer
Muntstraat 5
Kaart

Muntstraat 5

3990 Peer Huis Te Koop
170 m² wonen
760 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze ruime, instapklare gezinswoning in het rustige Wauberg, Peer. Met een perceel van 7A 60CA en een royaal bewoonbaar oppervlak biedt deze woning volop comfort en gemak. De locatie is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. De woning heeft recente renovaties ondergaan, waaronder een nieuwe keuken en badkamer, en is uitgerust met zonnepanelen voor energie-efficiëntie.

Op de begane grond treft u een ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichte, open leefruimte met grote ramen, een op maat gemaakte keuken en een onderhoudsvriendelijke, volledig omheinde tuin. Er is ook een vernieuwde badkamer met inloopdouche, een extra slaapkamer of kantoorruimte, twee bergingen en een apart toilet. Een overdekt terras zorgt voor aangenaam buitenleven.

De eerste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers, waarvan één met een dressing. Extra opslagruimte is slim geïntegreerd in het ontwerp voor optimaal gebruik van de ruimte.

De garage biedt plaats aan één auto en extra opbergruimte. De woning is voorzien van gasverwarming, dubbele beglazing en PVC ramen, wat bijdraagt aan een gunstig EPC.

Bij Jansen Real Estate helpen we u graag verder met de verkoop van uw huidige woning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Muntstraat 5 - 3990 Peer - ZEER RUIME INSTAPKLARE GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 7A 60CA!

Deze zeer rustig gelegen en ruime gezinswoning te Peer (Wauberg) met een ruime bewoonbare oppervlakte is gelegen in de Muntstraat te Peer. De woning is voorzien van alle nodige comfort en dus perfect instapklaar. Winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving aanwezig. De woning kende de laatste jaren enkele vernieuwingen (keuken, badkamer,...) Gunstig EPC - Zonnepanelen aanwezig. 

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers:  Ruime inkomhal die toegang geeft tot de meeste ruimtes van deze verdieping. De ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van vele en grote ramen sluit aan bij de op maat gemaakte en ingerichte keuken. Ook hier staat lichtinval centraal. Beide kijken uit op de volledig omheinde en onderhoudsvriendelijke tuin. Airco in de leefruimte voorzien. Via de hal komen we terecht in de recent vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche, maatmeubilair en lavabo. De ruime extra slaapkamer/bureauruimte, samen met de 2 bergings en het apart toilet vervolledigen deze verdieping. Het overdekte terras maakt het aangenaam vertoeven in alle rust.

* Verdieping:  Op de eerste verdieping van deze woning vinden we 3 ruime slaapkamers terug, waarvan 1 voorzien van een dressing.  Extra bergruimte achter de slaapkamer werd voorzien zodat ook iedere ruimte optimaal benut kan worden.

* Garage: De garage biedt ruimte voor 1 wagen en kan daarbij gebruikt worden als extra opslagplaats voor tuinmateriaal/fietsen/....

Verwarming op gas - gunstig EPC - dubbele beglazing, PVC ramen - zonnepanelen - rust gegarandeerd!

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. 011 39 90 50 / Info@jansenrealestate.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 932
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
760 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
GML6CWRNCP1Y
Makelaar Code
5590424
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€399.000 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com