Home Te Koop Huis 3990 Peer
Kleine Dijk 7
Kaart

Kleine Dijk 7

3990 Peer Huis Te Koop
209 m² wonen
23297 m² perceel
2 slaapkamers

Welkom in deze prachtige woning, een oase van rust en privacy op een terrein van maar liefst 2ha32. Deze voormalige hoeve geniet van een centrale ligging, maar is volledig afgezonderd, waardoor je kan profiteren van ultieme privacy. Het uitzicht vanuit quasi alle kamers op het ruime perceel, de paardenstallen en de weides is werkelijk adembenemend.

Na een tocht langs een lange oprijlaan, word je onmiddellijk overspoeld door een gevoel van rust bij aankomst. Deze woning werd in 1998 grondig vernieuwd en kreeg in 2011 nog een uitbreiding. Dankzij isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming via een warmtepomp, is ze bijzonder energiezuinig, wat bevestigd wordt door het EPC-label B. Daarnaast is de elektriciteit conform en is er geen asbest aanwezig.

De woning heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een bureelruimte en zeer ruime leefruimtes. De indeling omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met vestiaire, twee zithoeken, een bureelgedeelte, een grote bergruimte met techniekenkelder en een adembenemende keuken uitgerust met topapparaten van Miele. Er zijn ook tal van inbouwkasten voorzien.

In de tuin vind je een verwarmd zwembad met een elektrisch solar-rolluik en meerdere terrassen en zithoekjes. Het terrein bevat tevens vier ruime paardenstallen met bergruimte, een paddock en percelen die perfect aansluiten op elkaar.

Indien je op zoek bent naar een instapklare, unieke en energiezuinige woning met groot perceel, paardenstallen en als extra troef een zwembad, dan is deze woning zeker een bezoekje waard. Contacteer ons vandaag nog voor een bezichtiging.

Daar stopt het echter niet. We staan ook klaar om je te ondersteunen bij de verkoop van je huidige woning! Contacteer ons voor meer informatie.

* * *

Kleine Dijk 7 - 3990 Peer - Prachtige woning met paardenstallen op 2ha32 met zwembad en massa's privacy. De voormalige hoeve is centraal gelegen maar ligt volledig afgezonderd. Zicht vanuit bijna elke kamer op het perceel, de stallen en de weides. De woning is bereikbaar door een lange oprijlaan en de rust valt direct op bij het toekomen. Het pand is in 1998 volledig heropgebouwd en in 2011 is er een gedeelte bijgebouwd. Het EPC heeft label B en deze energiezuinigheid komt door onder andere de isolatie, de zonnepanelen en de vloerverwarming (warmtepomp). Uiteraard is de elektriciteit conform en is er geen asbest aanwezig. Zeer ruime leefruimtes en 2 slaapkamers, 2 badkamers en een bureelruimte. 

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire, toegang tot de zeer ruime leefruimtes bestaande uit 2 zithoeken en een bureelgedeelte. Ruime berging met toegang tot de kelder die alle technieken omvat. Zeer veel inbouwkasten aanwezig. Een fantastische leefkeuken met allemaal toptoestellen (Miele) zoals onder andere een steamer, oven, Amerikaanse frigo, ... Zicht en toegang tot een overdekt terras. Achterinkom met apart toilet, vestiaire ruimte en een tweede badkamer met douche. Aan de achterzijde is er nog een tweede terras waardoor er altijd zon of schaduw is.

Verdiep: nachthal met 2 slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten en een ruime badkamer met ligbad en apart toilet. 

Het zwembad is voorzien van een elektrisch solar-rolluik en is verwarmd (via de warmtepomp van de verwarming). Het poolhouse met ruimte voor een extra keuken en/of zithoek. Verder op het perceel zijn nog meerdere terrassen en zithoekjes voorzien. 4 Zeer ruime paardenstallen met de nodige berg- en opslagruimte. Paddock aanwezig en de percelen sluiten volledig aan elkaar aan hetgeen veel mogelijkheden biedt.  

Op zoek naar een instapklare, unieke, energiezuinige woning met paardenstallen, een groot perceel en als kers op de taart een zwembad? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950.000
Kadastraal Inkomen
€ 989
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
23297 m2
Bewoonbare oppervlakte
209 m2
Referentie
WP9H90IFWTLN
Makelaar Code
5949242
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee(geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd)
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€950.000 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com