Home Huis 3990 Peer
Waubergerdijk 1
Kaart

Waubergerdijk 1

3990 Peer Huis
192 m² wonen
1.386 m² perceel
€259.000

Waubergerdijk 1 - 3990 Peer - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Stap binnen in dit unieke huis met meerdere niveaus, doordrenkt met natuurlijk licht en karakter. De ruime woonkamer verwelkomt u met een overvloed aan zonlicht, dat de prachtige parketvloer doet stralen. Deze gezellige leefruimte vormt het hart van het huis, ideaal voor ontspanning en samenkomst.
De aangrenzende keuken, compleet met eikenkasten, nodigt uit tot culinaire avonturen. Naast de keuken ligt een lichte veranda met een zijingang, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de buitenwereld. Verder leidt de keuken naar een ruime wasplaats met berging en een achterdeur die toegang biedt tot een indrukwekkend grote overdekte werkplaats, die tevens dienst kan doen als tuinhuis.
Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een apart toilet wat iets meer privacy geeft en een vernieuwde badkamer met een ruime douche. Een halve verdieping lager onthult de kelder zich, badend in natuurlijk licht doordat deze zich niet helemaal onder de grond bevindt. Hier zijn talloze mogelijkheden voor extra slaapkamers, een bureau, een extra badkamer of zelfs een hobbyruimte. Daarnaast is er een ruime garage die flexibel kan worden gebruikt als opbergruimte of sportkamer.
De slaapkamers bevinden zich een halve verdieping hoger dan de leefruimtes, met twee ruime slaapkamers en een knusse kamer die perfect is als kinderkamer of als aparte dressing. Op deze verdieping is ook de toegang tot de zolder die volledig geïsoleerd is en extra opbergruimte biedt.
Het huis is omgeven door een prachtig grote tuin met veel groen, bereikbaar via een diepe bekiezelde oprit die uitstrekt tot in de tuin en de zijingang van het huis. Aan het einde van de tuin bevindt zich een grote serre, ideaal voor liefhebbers van tuinieren. Geniet van de rust van de tuin met een prachtig landelijk uitzicht.
De woning is voorzien van aardgas, met recent vernieuwde radiatoren voor efficiënte verwarming. Het dak is slechts 10 jaar geleden vernieuwd, wat zorgt voor extra gemoedsrust. Dit huis biedt niet alleen comfort en functionaliteit, maar ook een warme sfeer en de mogelijkheid om te genieten van het buitenleven in stijl en complete rust. Welkom thuis!
Pluspunten:
- Aardgas
- Grote overdekte werkplaats
- Mogelijkheid tot extra kamers
- Parket
- Rustige ligging
- Grote groene tuin met landelijk uitzicht
- Recent vernieuwd dak en vernieuwde radiatoren
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
1.386 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
UIN-3J91AN-6
Makelaar Code
5952386
EPC Waarde
426 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
3154583-RES
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Apr 2024
€259.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com