Home Huis 3990 Peer
Lindedorp 42



immo Kaart

Lindedorp 42, 3990 Peer

Huis in Peer
135 m² wonen
297 m² perceel
3 slaapkamers
€427.001

Lindedorp 42 - 3990 Peer - Deze unieke projectgrond is gelegen op enkele minuten van het centrum van Peer.
Het project is vergund voor 12 appartementen en 3 woningen en kan genieten onder 6% BTW onder voorwaarden! Tevens is het complex voorzien van een parkeerkelder met 18 parkeerplaatsen en 14 bergingen!

De geschakelde woningen beschikken over gemiddelde bewoonbare oppervlakte van 130 - 135 m², beschikt elke woning over 3 slaapkamers, aanhorige tuin en tuinberging zonder kelder en een terras met een gemiddelde oppervlakte van 12 - 15 m².

Het moderne aspect van het gebouw wordt gecombineerd met de groene en rustgevende tuin die rondom het gebouw zullen worden aangelegd. Het is de perfecte plek om nieuwe vriendschappen te sluiten en gemeenschapszin te ervaren. De grote raampartijen in combinatie met de ingenieuze indeling van de bouw, zorgen ervoor dat het maximale van lichtinval in elke woning gegarandeerd kan worden.

Wat deze woningenaantrekkelijker maakt, is het feit dat de zonnepanelen die voorzien zijn, gekoppeld zijn aan de Energieprestatie en ... Binnenklimaat (EPB) ( aantal nog te bepalen). U bent hier zeker verzekerd van duurzame energieopwekking en besparingen op uw energierekening.

Er wordt gemikt op E-peil E20 of lager en dat betekent dat er 5 jaar lang een volledige vrijstelling te verkrijgen is op de onroerende voorheffing en dit allemaal onder voorbehoud van het voldoen aan de EPB-vereisten. Dit is niet alleen een fantastische kans om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook om uw financiën te verbeteren door te profiteren van deze unieke regeling.

Hoewel het lastenboekje nog in opmaak is, kun je gerust zijn dat we zorgvuldig de materialen hebben uitgekozen uit een assortiment waaruit je kunt kiezen. Of je nu houdt van moderne elegantie of juist een meer traditionele stijl, wij zorgen ervoor dat er opties zijn die bij jouw smaak passen.

De vermelde publicatieprijs is exclusief ondergrondse autostaanplaats en exclusief registratierechten, btw, notaris- en aansluitkosten van de nutsvoorzieningen.

Wenst u meer informatie over dit nieuwbouwproject en deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap? Onze makelaar Claudia Profeta ontvangt u met alle plezier! Neem zeker contact met ons via 089/20.90.88 of info@sensimmo.be
Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 427.001
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
297 m2
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
50J4RFXCMO8N
Makelaar Code
2951
EPC Waarde
62 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
72030-G-OMV_2020054524/EP15119/SV/A001/D03
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€427.001 / Sensimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com