Home Te Koop Huis 3212 Pellenberg
Ganzendries 32
Kaart

Ganzendries 32

3212 Pellenberg Huis Te Koop
248 m² wonen
2045 m² perceel
3 slaapkamers

Deze charmante, vrijstaande woning met een grote tuin is te koop in het schilderachtige Pellenberg. Het ligt op loopafstand van de UZ campus Pellenberg en op slechts 8 km afstand van Researchpark Haasrode en de toegang tot de E40.

De woning heeft een privé-oprit met poort die leidt naar een parkeerplaats voor ongeveer 5 auto's. De indeling bestaat uit een inkomhal met een apart toilet, een kantoorruimte, een zonnige woonkamer met grote ramen, een keuken met ontbijthoek, een ruime berging/wasruimte en een overdekt terras. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een kleedkamer heeft en toegang geeft tot een balkon op het zuiden. Er is ook een badkamer met ligbad, toilet en wastafel, en een geïsoleerde zolderberging.

Er zijn talloze mogelijkheden voor renovatie of uitbreiding van het perceel (onder voorbehoud van goedkeuring van stedenbouw). De vraagprijs is 530.000 EUR. Mis deze geweldige kans niet!

Er geldt geen verplichting tot renovatie. Het energielabel is C (246 kWh/m² per jaar). De woning is asbestvrij! De CV-installatie op stookolie is condenserend en geplaatst in 2017. Bruikbare vloeroppervlakte conform het EPC.

* * *

Ganzendries 32 - 3212 Pellenberg - In het mooie, landelijke Pellenberg bieden wij u deze charmante ALLEENSTAANDE WONING met grote tuin aan, op wandelafstand van UZ campus Pellenberg. Researchpark Haasrode en oprit E40 zijn bereikbaar op 8km.
Een private oprit met poort brengt u naar de parking voor +/- 5 voertuigen. De woning omvat een inkomhal met apart toilet, een bureauruimte, een zonnige leefruimte met grote raampartijen, een keuken met ontbijthoek, een ruime berging/wasplaats en een overdekt terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de master bedroom nog beschikt over een dressing en toegang heeft tot het zuidelijk georiënteerde balkon, een badkamer met ligbad, toilet en lavabo en hierboven een geïsoleerde bergzolder. Deze eigendom biedt vele mogelijkheden naar zowel renovatie als uitbreiding/opsplitsing perceel (mits goedkeuring stedenbouw).
Geen renovatieverplichting ! EPC label C (246 kWh/m²jaar). ASBESTVEILIG! Condenserende C.V. stookolie (2017), Bruikbare vloeroppervlakte: m² volgens EPC. VP 530.000 Euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 530.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.886
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Grond oppervlakte
2045 m2
Bewoonbare oppervlakte
248 m2
Referentie
CUAJIPIBY86L
Makelaar Code
2619
EPC Waarde
246 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€530.000 / CDSImmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com