Home Huis 3212 Pellenberg
Corthoutslaan 16
Kaart

Corthoutslaan 16

3212 Pellenberg Huis
129 m² wonen
3 slaapkamers
€395.000

Deze charmante woning, gelegen in een vredige doodlopende straat in Pellenberg, is klaar voor een nieuwe eigendomsoverdracht. Hoewel de woning momenteel wordt gerenoveerd, krijg je de mogelijkheid om je eigen stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan het huis. Het renovatieproject richt zich op het behalen van een EPC B-label, waarbij een nieuw dak met 12 zonnepanelen wordt aangebracht, een compleet vernieuwde badkamer wordt geïnstalleerd, de bovenverdieping een nieuwe vloer krijgt, alle schilderwerken worden uitgevoerd en de elektriciteitskeuring conform wordt afgeleverd.

De woning heeft een uitnodigende inkomhal die leidt naar de leef- en eetruimte. Dit biedt je de kans om de indeling en inrichting volgens jouw smaak in te richten. Een extra voordeel is de praktische bergingsruimte met toegang tot de kelder. De geïnstalleerde keuken wacht erop om de culinaire hotspot van het huis te worden.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een bergzolder. Een ruime overloop biedt daarnaast de mogelijkheid om een kantoorruimte of hobbykamer te creëren.

De tuin met gedeeltelijk overdekt terras biedt een spectaculair uitzicht op de omliggende velden. Voor je voertuigen biedt een dubbele garage naast het huis en een ruime oprit voldoende parkeergelegenheid.

Neem contact met ons op via 016 229 228 of office@connect-immo.be voor meer informatie en ontdek samen met ons het potentieel van deze woning.

EPC: 436Kwh/m² - UC: 2929888 - label E.
Wglk-Gdv-Gvkr-Gvv

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Corthoutslaan 16 - 3212 Pellenberg - Deze op te frissen woning wacht op een nieuwe eigenaar. De woning heeft een rustige ligging in een doodlopende straat vlakbij het centrum van Pellenberg, het openbaar vervoer, scholen, winkels, sportvoorzieningen e.a...

De woning ondergaat momenteel renovatiewerken met een EPC label B als doel. Er wordt een nieuw dak gelegd met 12 zonnepanelen, de badkamer wordt helemaal vernieuwd, de volledige vloer van de bovenverdieping alsook alle schilderwerken. De elektriciteitskeuring zal conform worden afgeleverd.
Bij het binnenkomen van de woning heb je een inkomhal die leidt naar de leef- en eetruimte. De ruimtelijke opzet biedt de perfecte gelegenheid om uw eigen stempel te drukken op de indeling en inrichting. De berging, met toegang tot de kelder, voegt extra praktische ruimte toe aan de woning. De geïnstalleerde keuken staat klaar om getransformeerd te worden tot het culinaire hart van het huis.

Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers, een badkamer, en een bergzolder. Op de ruime overloop heb je de mogelijkheid om een bureau of hobbyruimte te creëren.

De tuin, met deels overdekt terras, biedt een adembenemend uitzicht op de achterliggende velden. Voor de wagen(s) en de fietsen heb je voldoende parkeergelegenheid in de aanpalende dubbele garage en op de oprit.

Ontdek het potentieel van deze woning samen met ons, bel of mail ons op 016 229 228 of office@connect-immo.be.

EPC: 436Kwh/m² - UC: 2929888 - label E
Wglk-Gdv-Gvkr-Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
129 m2
Referentie
FT1GY63IPVZH
Makelaar Code
793-5925852
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€395.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com