Home Te Koop Huis 3212 Pellenberg
Slijkstraat 50
Kaart

Slijkstraat 50

3212 Pellenberg Huis Te Koop
183 m² wonen
953,94 m² perceel
3 slaapkamers

Wij presenteren u met trots deze solide, vrijstaande woning die klaar is voor renovatie. De woning bevindt zich in een bijzonder rustige straat, maar toch op een uitstekend bereikbare locatie. Nabij de dorpskern van Pellenberg geniet je van tal van lokale voorzieningen, waaronder een basisschool, ambachtelijke bakker, slagerij en apotheek. Daarnaast ligt de UZ campus Pellenberg op fietsafstand, en bereik je het Researchpark Haasrode en de oprit E40 op slechts 8km afstand.

Deze woning beschikt over een inkomhal, een zonovergoten leefruimte, een keuken, een grote veranda, een apart toilet en een inpandige garage. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Via een trapluik bereik je de zolder, die nog een schat aan extra ruimte biedt.

Of je nu kiest voor een grondige renovatie of een volledige herbouw, dit pand biedt talloze mogelijkheden. Bovendien kan je bij herbouw genieten van 6% BTW als je aan alle voorwaarden voldoet. De woning heeft een EPC label F (638 kWh/m² per jaar) en centrale verwarming op stookolie.

Met een bruikbare vloeroppervlakte volgens het EPC certificaat, is er voldoende ruimte voor al je woonwensen. De vraagprijs bedraagt 399.000 euro. Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

* * *

Slijkstraat 50 - 3212 Pellenberg - In een zeer rustige straat, doch goed bereikbaar, bieden wij u deze SOLIDE te renoveren ALLEENSTAANDE WONING aan, vlakbij de dorpskern van Pellenberg met een basisschool, warme bakker, beenhouwerij, apotheek, enz... UZ campus Pellenberg is op fietsafstand, Researchpark Haasrode en oprit E40 zijn bereikbaar op 8km. De woning omvat een inkomhal, een zonnige leefruimte, een keuken, een ruime veranda, een apart toilet en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is toegankelijk via een trapluik. Deze eigendom biedt vele mogelijkheden voor renovatie of afbraak en heropbouw aan 6% BTW (indien u voldoet aan alle voorwaarden). EPC label F (638 kWh/m²jaar). C.V. stookolie. Bruikbare vloeroppervlakte: m² volgens EPC. VP 399.000 Euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.328
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
953,94 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
3UZMPS36OFVF
Makelaar Code
2649
EPC Waarde
638 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€399.000 / CDSImmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com