Home Te Koop Huis 3900 Pelt
Juffrouwkensveld 2
Kaart

Juffrouwkensveld 2

3900 Pelt Huis Te Koop
170 m² wonen
571 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Juffrouwkensveld 2 - 3900 Pelt - Omschrijving Knappe instapklare woning te koop dichtbij de ring van Overpelt! Knappe instapklare woning te koop dichtbij de ring van Overpelt!

Deze knappe en instapklare woning heeft een energiepeil van 175 (label B). Ze is volledig voorzien van isolatie, een recente condenserende gasketel, airco's alsook zonnepanelen (slechts één jaar oud) met een opbrengst van 4.100 wattpiek. De stroom is uiteraard volledig conform wat zorgt dat je enkel nog maar hoeft te verhuizen en kan genieten.

De locatie is ideaal. Zo ligt de woning net buiten de ring van Overpelt-centrum. Alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, (sport)scholen etc. liggen vlakbij. Ondanks dat, ligt de woning in een zeer rustige straat waar enkel plaatselijk verkeer komt.

Gelijkvloers is er een ruime (toch zeer gezellige) open living met keuken. Deze plekken beschikken over grote raampartijen die grenzen aan het tuinperceel. De keuken is voorzien van alle gemakken, zo is er een vaatwasser, oven en microgolf uiteraard. Grenzend aan de keuken is er een praktische berging en vervolgens een inpandige garage. Verder vinden we nog een royale inkomhal met apart toilet.

Op verdiep zijn er vervolgens drie slaapkamers. Bij de master bedroom is er aanpalend een dressingruimte aanwezig. Verder is hier op verdiep een mooi ingerichte badkamer met aparte douche, een ruim ligbad, lavabo en toilet.

Het perceel zelf is 5a71ca en zeer onderhoudsvriendelijk, doch groen aangelegd. Zo is er een aangenaam gedeelte beklinkerd, is er kunstgras voorzien en een mooie groene beplanting. Verder is er genoeg parkeergelegenheid gemaakt aan de zijkant van het huis alsook een tuinhuis achteraan om de tuinspullen en fietsen te stockeren. Om alles compleet te maken, is er een overkapping geplaatst om rustig te genieten in de tuin als het lichtjes regent of de zon te stevig schijnt.

Hebt u interesse? Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
571 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
SFUA1DGCN8U3
Makelaar Code
6742360
EPC Waarde
175 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231024-0003023603-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€369.000 / Vastgoed Fransen & Co
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com