Home Te Koop Huis 3900 Pelt
Vrenenstraat 46
Kaart

Vrenenstraat 46

3900 Pelt Huis Te Koop
368 m² wonen
4370 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Vrenenstraat 46 - 3900 Pelt - Prachtige rietgedekte villa met magazijn (350 m²) en buitenzwembad op perceel van 4.370 m² te Pelt
Prachtige rietgedekte villa met magazijn (350 m²) en buitenzwembad op perceel van 4.370 m² op een landelijke locatie te Pelt (Overpelt). Inkomhal, riante woon- en eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, wasplaats en ruime kantoorruimte met aparte zij-ingang op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer en apart toilet. Kelder aanwezig.
De woning en het magazijn zijn met elkaar verbonden door een gang met aparte ingang. Hier bevindt zich een dubbele kantoorruimte en apart toilet. Het magazijn is 350 m² en heeft een vrije hoogte van 5 m.

Prachtige tuin met vooraan een siervijver en achteraan een buitenzwembad met veel privacy en zicht over weilanden.

Gelijkvloers:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterzijde treft u de gezellige L-vormige woonkamer met open haard. Deze ruimte biedt veel licht en is ideaal voor ontspanning en gezellig samenzijn met de hele familie.
Aansluitend treft u de volledig ingerichte keuken voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een heteluchtoven, vaatwasser en inductiekookplaat. Daarnaast is er een praktische bijkeuken/wasplaats.

Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een slaapkamer, ingerichte badkamer en dubbele kantoorruimte, extra opbergruimte en toilet die onmiddellijk toegang biedt tot het magazijn achteraan. Via de zij-ingang heeft u zowel toegang tot het woongedeelte (links) als het werkgedeelte (rechts). Deze flexibele indeling maakt het mogelijk om werk aan huis te combineren met comfortabel wonen.

Het magazijn heeft een mooie oppervlakte van 350 m² en een vrije hoogte (onder gordingen) van 5 m, waardoor het een veelzijdige ruimte is voor opslag, werk of andere doeleinde. De ruimte is toegankelijk via een automatische toegangspoort (hoogte 4m).

Verdieping:
Op de bovenverdieping van de woning bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een stijlvolle badkamer (dubbele wastafel en inloopdouche) en een apart toilet. 2 slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte kasten. Elke kamer is smaakvol afgewerkt en biedt voldoende ruimte voor privacy en ontspanning.

Tuin
De buitenruimte biedt een prachtige tuin die rondom de woning is aangelegd. Aan de voorkant bevindt zich een mooie siervijver die bijdraagt aan het sfeervolle geheel. Aan de achterzijde kunt u genieten van het verfrissende buitenzwembad (10 x 5 m) met uitzicht over de weilanden biedt deze plek ultieme privacy en rust.

Bijzonderheden:
- Renovatie: 2020 (volledig nieuw dak, keuken, volledige verdieping van de woning)
- 35 zonnepanelen aanwezig (geplaatst in 2012), met certificaten
- Alarm en camerabewaking (woning + magazijn)
- CV-ketel stookolie Buderus (2013)
- Volledig omheind perceel en afgesloten met automatische poort vooraan
- 2 grondwaterputten aanwezig (10m en 60m)
- Beregeningsinstallatie aanwezig

EPC 252 kWh/m²
Documenten Bodemattest (perceel 584F12) Bodemattest (perceel 584E12) EPC

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 985.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.268
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
4370 m2
Bewoonbare oppervlakte
368 m2
Referentie
SCJAKQWJH2OL
Makelaar Code
07/2950
EPC Waarde
252 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230621-0002921524-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€985.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com