Kaart

Woudweg 2

3910 Pelt Huis Te Koop
454 m² wonen
2308 m² perceel
4 slaapkamers
€1.095.000
Lening simuleren

Luxe villa te koop in Pelt, gelegen in de exclusieve en bosrijke buurt van Grote Heide. De woning is gebouwd op een perceel van ongeveer 2.300 vierkante meter en heeft een prachtig aangelegde tuin.

Op het gelijkvloers vindt u een ruime woon- en eetkamer, een luxe keuken met aangrenzende bijkeuken/wasruimte en een dubbele ingebouwde garage. Het huis heeft ook grote ramen aan de achterkant die een prachtig uitzicht bieden op de onderhoudsvriendelijke tuin en het gezellige terras met een open haard.

De eerste verdieping bestaat uit een master slaapkamer met dressing en een luxe badkamer, een apart toilet, drie extra ruime slaapkamers (waarvan één met een eigen dressing) en een extra badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van internet- en tv-aansluitingen.

Speciale kenmerken van deze woning zijn onder andere de luxueuze afwerking, de keuken geïnstalleerd door Franssen Keukens, de volledige renovatie in 2021, vloerverwarming op het gelijkvloers, en het volledig omheinde perceel met een elektrisch hek aan de voorkant. Er is ook een sproei-installatie aanwezig voor uw gemak.

Het huis is uiterst stijlvol en perfect voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en design. EPC 196 kWh/m².

* * *

Woudweg 2 - 3910 Pelt - Topklasse villa met 4 slpks op perceel van 2.300 m² gelegen in residentiële wijk 'Grote Heide' te Pelt
Topklasse villa gelegen in een unieke, bosrijke villawijk te Pelt (Grote Heide) op perceel van ca. 2.300 m². Riante woon- en eetkamer, luxe leefkeuken met bijkeuken/wasplaats en dubbele inpandige garage op het gelijkvloers. Op de verdieping masterbedroom met dressing en luxe badkamer, apart toilet, 3 bijkomende slaapkamers en extra badkamer. Praktische kelder en mooie tuin rondom. Luxueuze afwerking.

Gelijkvloers:
De inkomhal met prachtige houten trap naar de verdieping biedt rechtstreeks toegang tot de leefruimte. Aan de linkerzijde bevindt zich de riante woon- en eetkamer in L-vorm met gezellige haard (op hout). Aan de andere zijde treffen we de luxueuze leefkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur (quoocker, heteluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, wijnkoeler). Naast de keuken is er een bijkeuken/wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Van hieruit komt u rechtstreeks in de inpandige garage.

De grote ramen aan de achterzijde van de woning bieden een mooi zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin en het gezellige aangelegde terras voorzien van een haardpartij.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is er de masterbedroom met dressing, apart toilet en prachtige ruime badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche en 2 wastafels. Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers (waarvan één voorzien is van een eigen dressing) en een extra badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en toilet).

Uiterst stijlvol geheel!

Bijzonderheden:
- Luxueuze afwerking met hoogwaardige materialen en oog voor detail
- Keuken geplaatst door Franssen keukens
- Ruim en onderhoudsvriendelijk perceel
- Volledig vernieuwd in 2021
- Vloerverwarming op het gelijkvloers
- Alle slaapkamers zijn voorzien van internet en TV-aansluiting
- Volledig omheind perceel met hekwerk en elektrische poort vooraan
- Sproei-installatie aanwezig

EPC 196 kWh/m²
Documenten Informatieplicht 2 Informatieplicht EPC Woudweg 2 Pelt.pdf Indelingsplan Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.095.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.067
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
2308 m2
Bewoonbare oppervlakte
454 m2
Referentie
4RZUXG5-6Q3N
Makelaar Code
07/2760
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20211101-0002476692-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
14 Jan 2024
€1.095.000 / Hillewaere Vastgoed
27 Aug 2023
€1.150.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com