Home Te Koop Huis 3910 Pelt
Langveldweg 10



immo Kaart

Langveldweg 10, 3910 Pelt

Huis Te Koop in Pelt
375 m² wonen
1447 m² perceel
5 slaapkamers

Langveldweg 10 - 3910 Pelt - Ontdek luxueus wonen in het hart van (Neer)Pelt
Welkom bij deze prachtige woning gelegen in een oase van rust, comfort en stijl in het mooie (Neer)Pelt. Deze ruime woning nabij het centrum uit 1994 straalt grandeur uit op een uitgestrekt perceel van 14a 47ca. De gebruikte kwalitatieve materialen en de luxe afwerking tillen deze woning naar een hoog niveau van elegantie. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 375m² biedt deze woning alle hedendaagse comfort en meer. Last but not least kan u nog tot 2031 genieten van groenestroomcertificaten dankzij de 20 zonnepanelen.
Het gelijkvloers verwelkomt u met een statige inkomhal en een functioneel bureel (evt. 6de slaapkamer). De woonkamer en nieuwe keuken ademen ruimte en licht en vormen het kloppend hart van de woning. Een groot terras biedt een prachtig uitzicht op de volledig aangelegde parktuin waarbij je achteraan kan genieten van een 2e overdekt terras. Een (praktijk)ruimte met eigen ingang, 2 aparte (behandel)kamers, een wachtkamer/bureau en toilet maken deze woning veelzijdig en ideaal voor ondernemers aan huis of een kangoeroewoning.
Op de eerste verdieping vinden we vijf slaapkamers, elk met hun eigen charme. De ruime masterbedroom beschikt over een ensuite dressing en airco, terwijl de andere kamers flexibel kunnen worden ingezet als slaapkamer, hobbyruimte of bureau. Een luxueuze nieuwe badkamer en een infraroodsauna zorgen voor ultieme ontspanning. De woning herbergt tevens een ruime bergzolder waar u rechtop kunt staan.
Stap buiten in de weelderige parktuin, een groene oase waar u kunt genieten van rust en privacy. Een perfecte aanvulling op deze prachtige woning die slechts wacht om ontdekt te worden.
Mis uw kans niet om te wonen in deze unieke residentie te (Neer)Pelt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek wat het betekent om in stijl te leven.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 749.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
1447 m2
Bewoonbare oppervlakte
375 m2
Referentie
A322Z0SE8RP5
Makelaar Code
1188925
EPC Waarde
220 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Oct 2023
€749.000 / ERA Carl Tournier
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com