Kaart

Woudweg 7

3910 Pelt Huis Te Koop
444 m² wonen
2221 m² perceel
6 slaapkamers
€1.095.000
Lening simuleren

* * *

Woudweg 7 - 3910 Pelt - Gerenoveerde luxe villa met 6 slaapkamers op 2.221 m² te Pelt (Grote Heide)
Deze instapklare villa met 6 slaapkamers en mogelijkheid tot zorgwonen/kangoeroewonen is gelegen in de prachtige villawijk ‘Grote Heide’ te Pelt. Dankzij recente renovaties in 2018-2023 biedt dit eigendom u alle hedendaags comfort en een gunstige EPC-score van 204 kWh. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, kantoorruimte, leefruimte, luxe keuken, technische ruimte/berging, 2de woonkamer met aparte bureauhoek en dubbele inpandige garage met ruime achterliggende opbergruimte voor fietsen en dergelijke. Op de verdieping 3 ruime slaapkamers, 2 aparte dressings en 2 ingerichte badkamers.

Aparte achterinkom die via een vaste trap toegang biedt tot de zolderverdieping boven de garage. Deze verdieping is volledig afgewerkt en hier bevinden zich nog 2 extra slaapkamers en een ingerichte badkamer. Ideaal voor grote gezinnen of zorgwonen.

Fraai aangelegde tuin voorzien van een overdekt terras, vijver en zwambadje.

Uiterst mooi geheel!

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit de centrale inkomhal met vaste trap naar de verdieping. Aan uw rechterzijde vindt u een ruim bureau, dat momenteel in gebruik is als speelkamer voor de kinderen. Aan de linkerzijde heeft u toegang tot een lichte leefruimte met gezellige eetkamer en prachtige leefkeuken (2020) voorzien van alle comfort. U vindt hier 2 koelkasten, 2 diepvriezers, koffieapparaat, heteluchtoven, quooker, inductiekookplaat, dampkap en vaatwasmachine (op hoogte). Van hieruit heeft u onmiddellijk toegang tot het overdekte terras achteraan en een prachtig zicht over de tuin met vijverpartij. Tevens is er een koele opbergkelder en technische ruimte/opbergruimte met apart toilet.
Verder bevindt zich op de benedenverdieping een tweede leefruimte, die momenteel is ingericht als zitkamer met gezellige inbouwcassette (op hout).

Verdieping:
Via de centrale trap in de inkomhal komt u op de verdieping. Hier vindt u de masterbedroom met ensuite dressing en luxe badkamer (dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet). Daarnaast 2 kinderkamers, beide voorzien van dressing en/of op maat gemaakte kasten en een 2de badkamer (douche, wastafel en toilet).

Garage:
Zeer ruime dubbele inpandige garage met achterliggende opbergruimte voor fietsen, motorfietsen. Boven de garage bevinden zich 2 extra slaapkamers en ingerichte badkamer; deze zijn toegankelijk via een aparte achteringang.
Terras en tuin:
Buiten treft u een fraai aangelegde tuin met prachtig overdekt terras, vijverpartij en zwembadje.

Bijzonderheden:
* 21 zonnepanelen aanwezig
* Volledig omheind perceel met automatische poort vooraan
* Rustige, private ligging
* Instapklaar comfort dankzij recente renovaties (2018-2023): sanitair, keuken, schilderwerken, badkamer, airco op de verdieping, elek. vloerverwarming badkamer, vloerverwarming gelijkvloers (onder PVC vloer), alles LED verlichting
* Automatische beregening (via grondwater)
Documenten EPC Indelingsplan Bodemattest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.095.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.329
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
2221 m2
Bewoonbare oppervlakte
444 m2
Referentie
C9-09PIJRYJC
Makelaar Code
07/2529
EPC Waarde
204 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230414-0002866256-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€1.095.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com