Home Te Koop Huis 3910 Pelt
Wildlaan 10
Kaart

Wildlaan 10

3910 Pelt Huis Te Koop
865 m² wonen
9212 m² perceel
5 slaapkamers
€1.499.000
Lening simuleren

* * *

Wildlaan 10 - 3910 Pelt - Indrukwekkend landgoed met torentje (ca 865 m² ) in gegeerde villawijk "De Grote Heide" vlakbij de NL grens op 9.212 m², palend aan een natuurgebied. Achter de poorten merk je de contouren op van een grootse villa. Alles start bij de marmeren inkomhal met vestiaire, gastentoilet en in de toren een trap. Er is een ontvangstkamer die zicht geeft op de verwarmde loggia en de prachtige parktuin met vijverpartij. Er is een groot bureel met openhaard (50 m²). Er is nog een woonkamer (ca 100 m2) met royale bar en glazen open haard. In de uitgeruste en luxe leefkeuken van Bulthaup is het echt genieten, vooral met de aanpalende eetkamer met OH. Verder een bergkamer, waskamer, gang met extra toilet, koelkamer, bergingen en een dubbele inpandige garage. Wauw zwembadgebouw met een zwembad 5 x 15 m, prachtige zuilen met whirlpool, Turks stoombad, sauna, inloopdouche, wc, kleedkamer en loggia. Verder is er nog een kinderkamer, mastersuite met dressing en marmeren badkamer. Boven: overloop dakterras en toilet, 2 gastenkamers met telkens dressing en marmeren badkamer.
- Vloerverwarming - el. screens-rolluiken - camerasysteem - alarm -geboorde waterputten met autom. beregening - bergzolders
EPC 164 KWh/m² - Label B (o.a. zonnepanelen en warmtepompboiler)
Infoplicht: Vg, Pg (gelegen in parkgebied) Gmo, Gvkr, vv, P-score: A , G-score: A - geen asbest!
Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Indrukwekkend landgoed met torentje (ca 865 m² woonoppervlakte) op toplocatie in gegeerde villawijk "De Grote Heide" vlakbij de Nederlandse grens op een perceel van 9.212 m², palend aan een natuurgebied. Achter een hoge haag en poorten merk je de contouren op van een grootse villa. en de parking voor ca. 15 wagens. Het betreft een energievriendelijke villa met een EPC label B, voorzien van o.a. zonnepanelen en warmtepompboiler. De op te wandelen entreetrap lijkt wel om veel volk te kunnen ontvangen en dat kan dit huis zeker aan: alles start bij de marmeren inkomhal met vestiaire en gastentoilet, alsook de majestueuze trap naar boven. Achter de glazen schuifdeuren is er een ontvangstkamer met kamerhoge ramen die zicht geven op de verwarmde loggia en de prachtig aangelegde parktuin met opvallende vijverpartij en fontein. Links en rechts van de hal is er telkens een ruimte met luxe gas haarden die kan worden gebruikt voor burelen, salons, eetkamers,... Toch is nog een hoofdleefkamer (100 m²) met een echte complete bar. Uniek is daar ook de ronde glazen open haard. In de compleet uitgeruste en luxe natuurstenen eetkeuken van Bulthaup is zalig om te koken en de spijzen te nuttigen of in één van de aanpalende eetkamers. Verder is er nog een bergkamer, ingerichte waskamer, gang met extra toilet, koelkamer, bergingen en een grote dubbele inpandige garage met vele bergkasten, dewelke momenteel is ingericht als fitness. De echte max begint bij de glazen gang naar het super de wauw zwembad gebouw met een enorm zwembad van mozaiek van 5 x 15 meter met prachtige zuilen. Ook is er een whirlpool, een Turks stoombad, een ruime sauna (8 pers), dubbele inloopdouche, kleedkamer, toilet en technische ruimte. De werking van het overloopzwembad met tegen-stroom gebeurd geheel automatisch en het geheel heeft ook daar vloerverwarming (zoals overal). Aanpalend is er hier een loggia met zuilen om heerlijk na te genieten.
Aan de andere kant van dit landgoed bevinden zich er nog een kinderkamer met inbouwkast en een excellente mastersuite met grote dressing en een luxe marmeren badkamer ensuite. Hier vinden we een whirlpool, dubbel wastafelmeubel, douche en toilet.
Via de marmeren trap komen we op een overloop met dakterras en toilet en verder ook 2 gastenkamers met telkens een dressing en een marmeren badkamer. Beiden hebben ook toegang tot een ander dakterras met een prachtig panoramisch uitzicht op de achtertuin.
Daar bemerken we ook een enorme terrassenpartij van ongeveer 250 m² met balustrade. Ideaal voor feestjes.
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen en warmtepompboiler (nieuw)
- Automatisch beregeningssysteem van de tuin (grondwater)
- Alarmsysteem
- Camerabewaking in en rondom de woning
- Domotica
- Gelijkvloers en bovenverdieping volledig voorzien van vloerverwarming (ook garages)
- Centraal stofzuigsysteem
- Verschillende (berg)zolders
- Centrale verluchtingssysteem
- Airco
- Elektrische screens
- Elektrische rolluiken
- Het zwembadgebouw is ook voorzien van water van een geboorde put
- 3 gashaarden
- Omgeven langs 3 rustige straten
- Verwarming op gas, elektriciteit of mazout
- Tuinhuis
- Gebouwd op 4 prachte villapercelen van telkens ongeveer 2.300 m² (zie opmetingsplan op onze site)
Meer info/plans kan u ook bekomen op onze website of kantoor te Pelt (op afspraak)
EPC 164 KWh/m² (zonnepanelen, warmtepompboiler en zeer goede isolatie)
Infoplicht: Vg (vergunning uitgereikt) Pg (gelegen in parkgebied) Gmo (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd) Gvkr (geen voorkooprecht) vv (verkavelingsvergunning) P-score: A , G-score: A - geen asbest
Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
9212 m2
Bewoonbare oppervlakte
865 m2
Referentie
ABOPGMBR-BM8
Makelaar Code
statig-landgoed-met-binnenzwem
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
privé - woning
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€1.499.000 / Meeus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com