Home Huis 3910 Pelt
Wildlaan 7
Kaart

Wildlaan 7

3910 Pelt Huis
616 m² wonen
5011 m² perceel
4 slaapkamers
€1.995.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Wildlaan 7 - 3910 Pelt - Exclusieve villa op perceel van ca. 5.000 m² met 4 slpks, gelegen in een residentiële en bosrijke omgeving te Pelt
Exclusieve villa op perceel van ca. 5.000 m², gelegen in een residentiële en bosrijke omgeving te Pelt (Grote Heide). Op het gelijkvloers beschikt de villa over een inkomhal met vestiaire en toilet, een prachtige leefruimte met salon en eetgedeelte, een ingerichte luxe keuken met ontbijthoek, een TV-kamer, een wasplaats/berging en een inpandige dubbele garage. Op de verdieping de masterbedroom met aansluitend dressing en luxe-badkamer, een logeerkamer met ensuite douchekamer en 2 bijkomende slaapkamers en aparte douchekamer. Op de tweede verdieping een prachtige polyvalente ruimte/hobbyruimte met homecinema systeem en op maat gemaakte kasten. In de kelder bevindt zich een prachtige wijnkelder, finessruimte en de technische ruimte met CV-installatie.

Prachtig koetsgebouw met plaats voor 2 extra wagens.

Magnifiek aangelegde parktuin rondom de woning voorzien van verwarmd buitenzwembad, poolhouse (met relaxruimte, sauna, douche, bidet, toilet) en orangerie met buitenkeuken en ensuite een bijkomende garage voor 2 wagens.

Uiterst stijlvol geheel!

Gelijkvloers
Centrale inkomhal met vestiaire, gastentoilet en de houten trap naar de verdieping toe. Aan de linkerzijde treft u een mooie TV-kamer en via de dubbel openslaande smeedijzeren deuren in de hal komen we rechtstreeks in de prachtige leefruimte opgedeeld in een gezellige zitruimte met gashaard en een gezellige eetruimte. De volledige leefruimte heeft een mooie connectie met de prachtige tuin door de grote raampartijen.
Aansluitend treft u de gezellige en volledig ingerichte luxe keuken uitgerust met inductiekookplaat, vaatwasser, stoomoven, combi-oven, koelkast, diepvriezer, koffiezetapparaat en wijnklimaatkast.
Vanuit de keuken kan u rechtstreeks naar de aangebouwde orangerie. Deze ruimte beschikte over een open haard (op hout) en terrasverwarmers. Een prachtig verlangstuk aan de keuken met een fenomenaal zicht over de tuin.
Verder treft u op het gelijkvloers nog een aparte wasplaats, een extra toilet en een dubbel inpandige garage voorzien van sectionaal poorten.

1ste verdieping
Op de verdieping vinden we de zeer ruime hoofdslaapkamer met dressing en ensuite luxe badkamer voorzien van apart toilet, vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel.
Verder bevinden zich op deze verdieping nog een logeerkamer met ensuite douchekamer (douche, toilet en wastafel in meubel), twee bijkomende slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten en een extra douchekamer met douche, toilet en enkele wastafel.

Zolderverdieping
Via een vaste trap op de overloop komt u op de afgewerkte zolderruimte. Hier bevindt zich een prachtige polyvalente ruimte op massief eiken parket, homecinema systeem en veel ingemaakte kasten.

Tuin
Prachtig aangelegde parktuin voorzien van een verwarmd buitenzwembad met buitendouche, een poolhouse met relaxruimte en ensuite badkamer met sauna, toilet en douche. Prachtige orangerie met buitenkeuken en aansluitend een extra dubbele inpandige garage.

Bijzonderheden
- Zeer luxueus afgewerkt
- alle slaapkamers voorzien van internet en TV-aansluiting
- Grondwaterput aanwezig voor beregening van de tuin
- Alarm aanwezig
- Zuidwest georiënteerde tuin
- Uitgebreide domotica aanwezig
- Volledig afgesloten en privaat domein voorzien van 3 automatische poorten, 2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van het perceel
- Mogelijkheid om bouwperceel af te splitsen, namelijk perceel van 2.500 m². Momenteel ingericht als parktuin grenzend aan de Woudweg (mits voldaan aan voorwaarden gemeente Pelt)

EPC 176 kWh/m²
Documenten EPC Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.995.000
Kadastraal Inkomen
€ 6.716
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
5011 m2
Bewoonbare oppervlakte
616 m2
Referentie
ROAOB76HL8RC
Makelaar Code
07/2574
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221206-0002746713-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€1.995.000 / Hillewaere Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com