Home Huis 3910 Pelt
Begonialaan 21



immo Kaart

Begonialaan 21, 3910 Pelt

Huis in Pelt
194 m² wonen
6 m² perceel
3 slaapkamers
€379.000

Begonialaan 21 - 3910 Pelt - Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal met trap, woonkamer met eetruimte, keuken met eetruimte, zithoek, waskamer, gastentoilet, inpandige garage, inkomhal achterkant en tuin.
Eerste verdieping: drie slaapkamers, inloopdressing, nachthal en badkamer.
Beschrijving:
Deze prachtige gezinswoning in Pelt ligt in een landelijke woonwijk. De tuin is vergroot met een aangrenzend perceel dat uitzicht biedt op open land, waardoor er geen bouwplannen zijn achter het huis. Soms zie je zelfs dieren grazen in het nabije weiland.
Bij binnenkomst in de woning via de hal, met een trap naar boven, vind je rechts de gezellige woonkamer met een knusse zithoek, perfect om na een lange dag te ontspannen. Een pelletkachel voegt extra warmte en sfeer toe. Deze ruimte biedt ook plaats aan een eettafel en stoelen. De grote ramen met glas-in-lood en de terracotta vloeren dragen bij aan de charme van het huis.
De woonkamer leidt naar de recent vernieuwde keuken, die volledig is uitgerust met moderne apparatuur zoals een oven, een combi-oven, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Er is ook een extra eethoek in de keuken. Aan de andere kant van het huis is er een tweede woonkamer, uitgerust met airconditioning. Voor wie een kantoor aan huis wil of ruimte zoekt voor een vrij beroep, biedt deze woning volop mogelijkheden. Vanuit de achterste hal is er toegang tot een wasruimte met een wasmachine, een droger, een gootsteen en voldoende opslagruimte. Op de benedenverdieping bevindt zich ook een inpandige garage met een elektrische poort die plaats biedt aan één auto.
De tuin is netjes aangelegd, met een grasveld en beplanting aan de voorkant voor privacy en groen. Aan de achterkant van de tuin is een betegeld terras en een groot stuk grasland, omgeven door diverse fruitbomen en voldoende ruimte om kippen te houden. Het terras is overdekt met een veranda en heeft zonneschermen om de hitte tijdens warme dagen te temperen. Er is ook buitenverwarming voor koele avonden. Kortom, alles is aanwezig om het buitenleven comfortabel te maken. De huidige eigenaar parkeert hun camper in de daarvoor bestemde carport. De tuin is volledig omheind met hekwerk en heeft aan beide kanten van het vrijstaande huis een poort, waarvan er één elektrisch is.
Via de trap wordt de bovenverdieping bereikt. De master bedroom wordt verlengt met een inloopdressing. De nachthal leidt ook tot de badkamer die ingericht is met dubbele lavabo, hangtoilet en een gigantisch douchebad met regendouchekop. Aan het einde van de nachthal is aan weerszijde een slaapkamer te vinden. Deze hebben allebei ongeveer hetzelfde, ruime oppervlakte. De schuine wanden voegen extra charme toe aan de ruimtes.
Bijzonderheden:
- 25 Zonnepanelen (7.000 kWh/j)
- Groenstroomcertificaten (€330/keer tot 2031)
- Recente zonneboiler (200L)
- Recent vernieuwde keuken met alle comfort
- Tuin met uitzicht op landbouwgebied
- Carport voor mobilehome
- Veranda met screens en verwarming
- Airco

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
6 m2
Bewoonbare oppervlakte
194 m2
Referentie
LP6R99VXTL-U
Makelaar Code
146494
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€379.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com