Kaart

Hallebaan 3

1671 Pepingen Huis Te Koop
155 m² wonen
344 m² perceel
3 slaapkamers

In het serene dorpje Elingen, een deelgemeente van Pepingen, staat een ruime en klaar-om-te-betrekken gezinswoning te koop, die zich op slechts 10 minuten afstand van de Brusselse ring en Halle bevindt.

Het gaat om een onlangs gerenoveerde woning met een privé tuin en een bewoonbaar oppervlak van 150 m2. Verdere renovaties omvatten dubbele beglazing en spouwmuurisolatie voor extra isolatie.

De begane grond bestaat uit een entreehal met toilet en trap naar de eerste verdieping, gevolgd door een uitgebreide woonruimte die leidt naar de recentelijk gerenoveerde keuken (uitgerust met Miele apparatuur) en de nieuwe leefruimte/veranda. De garage, uitgerust met een automatische poort, is ook toegankelijk vanuit de keuken.

Vanuit de veranda kom je in de tuin met een nieuw aangelegd terras. Extra buitenopslag houdt fietsen en tuinapparatuur droog. Aan de voorkant van het pand vind je een oprit naar de garage en extra parkeerruimte voor een auto, evenals een pad naar de voordeur dat omgeven is door groen en parkeerruimte biedt voor twee extra auto's.

De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers - twee grote, één kleinere - en een opgeknapte badkamer met douche en toilet. Er is ook toegang tot de zolder via een uitschuifbare trap (de zolder is geïsoleerd).

Deze woning is volledig instapklaar en zeer geschikt voor jonge gezinnen. Geniet van de rust in een stille straat en een rustig dorp met privé tuin, terwijl Halle en Brussel nog steeds binnen handbereik zijn...

* * *

Hallebaan 3 - 1671 Pepingen - Op 10 minuten van de Brusselse ring en Halle staat in het rustige en landelijke dorpje Elingen (deelgemeente Pepingen) deze ruime en instapklare gezinswoning te koop.

Het betreft een recent gerenoveerde woning met private tuin en een bewoonbare oppervlakte van 150 m2 . De woning werd recent verder geïsoleerd via dubbele beglazing en spouwmuurisolatie.

Op de benedenverdieping vinden we een inkomhal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Aansluitend een ruim woongedeelte met toegang tot de recent gerenoveerde keuken (toestellen Miele) en de nieuw aangebouwde leefruimte/veranda. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de garage met automatische poort.

Vanuit de veranda stappen we in de tuin met recent aangelegd terras. Bijkomend is e r een recent vernieuwd materiaalkort om de fietsen en tuinmateriaal droog te bewaren. Voorts is er aan de voorzijde van de woning ook een oprit naar de garage met nog een extra plaats voor een wagen, alsook een oprit naar de voordeur met naast wat groen ook nog plaats voor 2 extra wagens.

Op de bovenverdieping vinden we 3 slaapkamers (2 grote en 1 kleine) en een vernieuwde badkamer met douche en toilet. Er is ook een toegang naar de zolder via uitschuifbare trap (zolder heeft vloerisolatie).

De woning is helemaal instapklaar en is ideaal voor jonge gezinnen. Genieten van de rust in een rustige straat/dorp met private tuin, maar toch met Halle en Brussel binnen handbereik...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Kadastraal Inkomen
€ 712
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1982
Grond oppervlakte
344 m2
Bewoonbare oppervlakte
155 m2
Referentie
7101520210726100502
EPC Waarde
295 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210617-0002430412-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Jul 2021
€385.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com