Kaart

Gaversesteenweg 196

9800 Petegem-aan-de-Leie Huis Te Koop
149 m² wonen
260 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante en instapklare woning, strategisch gelegen nabij het levendige centrum van Deinze. Op loopafstand vind je alles wat je nodig hebt: winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zijn de belangrijkste invalswegen vlakbij.

Bij binnenkomst in de hal word je direct verwelkomd door een warme ambiance die doorgaat in de leefruimte. Het huis is slim georganiseerd, zo is het perfect afgestemd op het leven van een modern gezin. In het hart van het huis bevindt zich de volledig uitgeruste keuken waar je ongetwijfeld vele gezellige avonden zult beleven.

De prachtige tuin is een rustig toevluchtsoord waar je kunt ontspannen na een lange werkdag. Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken.

Deze woning is voorzien van een conforme elektrische keuring, led verlichting en een deurbel met camera wat bijdraagt aan je gemoedsrust. Dankzij het lage energieverbruik woon je niet alleen milieubewust, maar bespaar je ook op je energierekening.

Mis deze kans niet om het huis van je dromen te vinden! Neem voor een bezichtiging contact met ons op via info@excellent-vastgoed.be of bel ons op het nummer 09/380.09.74. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis.

* * *

Gaversesteenweg 196 - 9800 Petegem-aan-de-Leie - Welkom thuis in deze charmante woning, ideaal gelegen nabij het bruisende centrum van Deinze, op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer én de belangrijkste invalswegen.
We betreden deze instapklare woning via de inkomhal, die toegang biedt tot de leefruimte waar je wordt begroet door een warme sfeer en een doordachte lay-out die perfect past bij het moderne gezinsleven. De volledig ingerichte keuken is het hart van het huis, waar gezellige diners en levendige gesprekken samenkomen.
In de prachtige tuin ontdek je een oase van rust, waar je kan ontspannen na een werkdag.
Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer, is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en tot rust te komen.
De conforme elektrische keuring, led verlichting, deurbel met camera,… geeft extra gemoedsrust. Het lage verbruik zorgt ervoor dat je niet alleen milieubewust leeft, maar ook bespaart op je energierekening.
Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via info@excellent-vastgoed.be of telefonisch op het nummer 09/380.09.74 en maak van deze woning jouw thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 274.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
260 m2
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
0Z6N8KTG-TB7
Makelaar Code
4108
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€274.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com