Home Te Koop Huis 7904 Pipaix
Petit Chemin de la Justice 2
Kaart

Petit Chemin de la Justice 2

7904 Pipaix Huis Te Koop
284 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een renovatieproject met potentieel? Ontdek deze uitgestrekte eigendom, klaar om naar uw smaak te worden getransformeerd. De woning, die gelijkvloers bewoonbaar is, heeft drie slaapkamers en wacht op een liefdevolle renovatie.

Voor paardenliefhebbers biedt deze woning meerdere voordelen: een omgebouwde hangar fungeert als paardenpiste, terwijl twee andere hangars zijn omgebouwd tot paddock en boxen voor paarden. Daarnaast zijn er twee kleine weilanden voor paarden en diverse bijgebouwen.

Met een totale oppervlakte van 1 hectare, 10 aren en 5 centiaren, biedt deze woning u zowel ruimte als mogelijkheden. Let op, de opgegeven energieprestatie is klasse G (588 kWh/m² per jaar).

De vraagprijs bedraagt 400.000 euro, exclusief makelaarskosten die voor rekening van de koper zijn. Dit is een advertentie en geen officieel aanbod. De eigenaren behouden het recht om al dan niet in te gaan op elk bod dat wordt gedaan op hun eigendom. Eventuele hogere biedingen op een lopend bod zullen worden bepaald volgens de biedingsregels van de makelaar Logissim. Raadpleeg voor meer informatie onze tarieven en voorwaarden op www.logissim.be. De aangegeven woonoppervlakte is gebaseerd op de energieprestatiecertificaat (PEB).

* * *

Petit Chemin de la Justice 2 - 7904 Pipaix - Grande propriété à rénover comprenant:

- Une habitation à rénover et aménageable de plain-pied avec 3 chambres,

- Un hangar aménagé en piste pour chevaux,

- Un hangar aménagé en paddock pour chevaux,

- Un hangar aménagé en boxs pour chevaux,

- Deux petites praires pour chevaux,

- Diverses annexes,

RC: 1315 euros.

Superficie totale: 1 hectare 10 ares 05 centiares.

PEB: G - 588 kWh/m².an

Prix: 400.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 400.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
284 m2
Referentie
EBXZ9QC5YVKN
Makelaar Code
11558
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€400.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com