Kaart

2275 Poederlee Huis Te Koop
343 m² wonen
791 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze riante, instapklare villa in pastorijstijl, gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk in Poederlee. Deze residentiële woning heeft een zuid-gerichte tuin en is gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende gemeenten. Dankzij de doodlopende straat is het er aangenaam wonen en parkeren kan eenvoudig voor of naast de woning.

De gelijkvloerse verdieping van de villa bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichte eet- en leefruimte, een keuken, een berging en een kantoor met aparte toegang. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, een badkamer, een wasplaats en nog een apart gastentoilet. De zolderverdieping is ingericht als hobbykamer en bevat een technische ruimte en opbergzolder.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de lichte eetruimte met uitzicht op de tuin en de gezellige leefruimte. De leefruimte beschikt over vloerverwarming en een open haard. Het kantoor op de begane grond kan ook dienen als hobbyruimte en heeft een pelletkachel en een trap naar een extra ruimte boven, ideaal voor vergaderingen of als extra kantoorruimte.

De keuken is volledig ingericht en heeft een lichte ontbijthoek. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met dressing en balkon, drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een wasplaats. De ingerichte zolderverdieping biedt de mogelijkheid om een tweede badkamer in te richten.

De woning heeft ook een mooie zuid-gerichte tuin van ongeveer 350m² met verwarmd zwembad, tuinhuis en gezellig overdekt terras met buitenhaard.

Extra voordelen van deze woning zijn de beschikbaarheid vanaf eind januari 2025, de energiezuinigheid (EPC B) met 8 zonnepanelen en een recente CV-ketel uit 2021, de hoogwaardige afwerking door Habitude villabouw, een ruim kantoor dat ideaal is voor een vrij beroep, een filtersysteem voor het zwembad, een vernieuwde cv-ketel en een regenwaterput van 5000l. Er zijn vier slaapkamers met de mogelijkheid om een extra slaapkamer op zolder te creëren. De vermelde oppervlakten zijn indicatief.

* * *

Riante, instapklare villa in pastorijstijl met zuid-gerichte tuin in residentiële wijk 

Ligging: 
Deze ruime woning in pastorij-stijl is zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke wijk te Poederlee met alle faciliteiten nabij en een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. De straat is eveneens doodlopend wat ervoor zorgt dat het aangenaam wonen is. Voor en naast de woning zijn er parkeermogelijkheden met oprit.  
Indeling: 
- Gelijkvloerse verdieping: inkomhal, apart gasten-toilet, eet-en leefruimte, keuken, berging en bureel met aparte toegang 
- Eerste verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, wasplaats en apart gasten-toilet 
- Zolderverdieping: ruime ingerichte zolderkamer/hobby-kamer met technische ruimte en opberg-zolder  
Omschrijving: 
We betreden de woning via een centrale, ruime inkomhal met apart gasten-toilet. Vanuit de inkomhal komen we toe in de prachtige, licht-rijke eetruimte met zicht op de tuin en doorloop richting de gezellige leefruimte. De leefruimte is eveneens voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, open haard en met de dubbele deur komt u toe bij de ruime bureel/hobby-ruimte met pelletkachel en met trap naar bovenliggende ruimte, ideaal voor vergaderruimte en/of extra kantoor. Verder geniet de gelijkvloerse verdieping van een ingerichte keuken met licht-rijke ontbijt-hoek met SMEG gasfornuis, vaatwasser, koelkast en aansluitende berging. Via de houten trap komt u op de eerste verdieping en vinden we een masterbedroom met dressing en idyllisch balkon, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en ligbad en wasplaats. Tot slot is er via de vaste trap toegang tot de ingerichte zolderverdieping die mogelijkheid biedt tot het inrichten van een 2de badkamer (aansluiting/afvoer voorzien) achteraan is een kleine opberg-zolder/ technische ruimte. De woning geniet verder nog van een aangename zuid-gerichte tuin (+- 350m²) met verwarmd zwembad, tuinhuis en gezellig overdekt terras met rieten dak en ingewerkte buitenhaard. 

Extra: 
- De woning is beschikbaar vanaf eind januari 2025 
- Energiezuinig (EPC B) met 8 zonnepanelen, recente CV-ketel 2021 en conform elektrische keuring
- Mooi afgewerkte woning gebouwd door Habitude villabouw
- Ruim kantoor, ideaal voor vrij beroep 
- Aangename, rustige kindvriendelijke wijk 
- Filtersysteem zwembad, vernieuwde cv-ketel en regenwaterput 5000l 
- 4 slaapkamers met mogelijkheid tot extra slaapkamer onder het dak 
- Vermelde oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
791 m2
Bewoonbare oppervlakte
343 m2
Referentie
W5CZEBWFUEO0
Makelaar Code
143146
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€695.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com