Home Te Koop Huis 8972 Poperinge
Weggevoerdenstraat 23
Kaart

Weggevoerdenstraat 23

8972 Poperinge Huis Te Koop
187 m² wonen
447 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze schitterende, grotendeels gerenoveerde woning in het landelijke Roesbrugge. Gelegen op een perceel van 450m², biedt dit huis een adembenemend uitzicht op de omliggende velden. De woning is voorzien van een splinternieuwe keuken en badkamer, beide vernieuwd in 2017, en heeft drie slaapkamers met inbouwkasten.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal (14,7m²), krijgt u toegang tot verschillende kamers. De woon- en eetkamer (33m²) bevinden zich aan de voorkant van het huis en zijn voorzien van hoge plafonds, veel natuurlijk licht en authentieke elementen. De moderne keuken (15,7m²) is uitgerust met een oven, inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en vaatwasser. Aanvullend vind je hier een bijkeuken (4,7m²), wasruimte en een recent vernieuwde toilet (5,1m²). De woning beschikt ook over een droge kelder (16m²).

De eerste verdieping, volledig gerenoveerd in 2023, heeft twee gelijkwaardige slaapkamers (9m² en 10m²) en een gloednieuwe badkamer (9,5m²) met dubbele wastafel, royaal ligbad, inloopdouche met regendouche en toilet. De zolderverdieping herbergt een derde, ruime slaapkamer (17,7m²) met ingebouwde kasten en een kleine opbergruimte.

Achteraan het huis vind je een zonnig terras en tuin op het zuidwesten, compleet met een ruime tuinberging. De tuin biedt prachtige vergezichten over de achterliggende velden.

Enkele pluspunten van deze woning zijn de grotendeels uitgevoerde renovaties, gunstige EPC, nieuwe keuken en badkamer, en de zonnige, ruime tuin.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om u rond te leiden in dit prachtige pand!

* * *

Weggevoerdenstraat 23 - 8972 Poperinge - ROESBRUGGE - Prachtige gerenoveerde woning voorzien van nieuwe keuken en badkamer en 3 slaapkamers op een perceel van 450m². ROESBRUGGE - Prachtige gerenoveerde woning voorzien van nieuwe keuken en badkamer en 3 slaapkamers op een perceel van 450m².

SCHRIJF JE IN VOOR DE KIJKDAG VIA DE LINK: https://shorturl.at/nvKMO

Deze prachtige woning is gelegen in het landelijke Roesbrugge met achterliggend zicht op de velden. De woning is grotendeels gerenoveerd en beschikt over een volledig nieuwe keuken (2017) en badkamer. Het verdiep is volledig vernieuwd en beschikt over 3 slaapkamers voorzien van inbouwkasten.

Indeling:
De uitgestrekte inkomhal (14,7m²) biedt toegang tot diverse vertrekke. De woon- en eetkamer (33m²) zijn gesitueerd in het voorste gedeelte van de woning, met imposante plafonds en overvloedige lichtinval en authentieke elementen. De moderne keuken (15,7m²), vernieuwd in 2017, is voorzien van een oven, inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en vaatwasser. Deze bevindt zich in de aanbouw, samen met de bijkeuken (4,7m²), wasruimte en het recentelijk vernieuwde toilet (5,1m²). De woning beschikt over een droge kelder (16m²).

De eerste verdieping onderging een volledige renovatie in 2023 en biedt twee gelijkwaardige slaapkamers (9m² en 10m²), evenals een volledig vernieuwde badkamer (9,5m²). Deze badkamer is van alle gemakken voorzien, inclusief een dubbele wastafel, ruim ligbad, inloopdouche met regendouche en toilet.

Op de zolderverdieping tref je een derde, ruime slaapkamer (17,7m²) aan, compleet met ingebouwde kasten en een kleine opslagruimte.

Via de achterdeur stap je uit op een zonnig, op het zuidwesten gelegen terras en tuin. De tuin is ook voorzien van een ruime tuinberging met tal van mogelijkheden. De tuin is voorzien van prachtige verzichten over de achterliggende velden.

Pluspunten:
- Grotendeels gerenoveerd
- Gunstige EPC
- Nieuwe keuken en badkamer
- Zonnige en ruime tuin
- ..

Meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons op het nummer 0499/87.30.36 of stuur een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
447 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
4ZO1HR6SO2E3
Makelaar Code
6744601
EPC Waarde
250 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€215.000 / Partners in Vastgoed
11 Mar 2024
€235.000 / Partners in Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com