Home Huis 8972 Poperinge
Stavelestraat 7
Kaart

Stavelestraat 7

8972 Poperinge Huis
390 m² wonen
21450 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit prachtige landhuis in Krombeke, gebouwd in 2019. Het is voorzien van vier slaapkamers en een aangrenzende loods van 223 vierkante meter, allemaal gelegen op een perceel van 21450 vierkante meter. Dit unieke pand combineert modern comfort met duurzaamheid en voldoet aan alle huidige energienormen.

Het huis, ontworpen door architect Flamang, is nieuw gebouwd in 2018-2019 en biedt een ruime en lichte leefruimte. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht op de omliggende velden. De gebruikte materialen en bouwtechnieken voldoen aan de hoogste energie-efficiëntienormen, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Bij binnenkomst via de automatische poort vindt u een ruime hal met lift en gastentoilet. Op de begane grond bevinden zich drie ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. Op de eerste verdieping vinden we een lichte woonkamer met een open, luxueus afgewerkte keuken. Er is ook de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren op de tweede verdieping.

De aangrenzende nieuwbouwloods van 223 vierkante meter is veelzijdig en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals opslag of extra parkeergelegenheid. Net als het huis is de loods ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie.

Dit energiezuinige landhuis met loods biedt niet alleen een luxueuze woonervaring, maar ook een duurzame inrichting. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Stavelestraat 7 - 8972 Poperinge - KROMBEKE - Prachtig, landhuis (2019) voorzien van 4 slaapkamers met aangrenzende loods (223m²), gelegen op een perceel van 21450 m². SCHRIJF JE VIA DE LINK IN VOOR DE KIJKDAG VAN 14/03: https://shorturl.at/nBEJ4

KROMBEKE - Prachtig, landhuis (2019) voorzien van 4 slaapkamers met aangrenzende loods (223m²), gelegen op een perceel van 21450 m². Dit unieke eigendom combineert modern comfort met duurzaamheid en voldoet aan alle hedendaagse energienormen (E-peil 30).

De woning is volledig nieuw gebouwd in 2018 - 2019 (architect Flamang) en biedt een ruime en lichte leefruimte, met grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht op de prachtige velden. De gebruikte materialen en bouwtechnieken voldoen aan de hoogste energie-efficiëntienormen, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt. De isolatie is overal aanwezig, wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat gedurende alle seizoenen.

We rijden het terrein binnen langs de automatische poort. De woning is beneden voorzien van een ruime inkomhal met lift en gastentoilet. Op het gelijkvloers bevinden zich 3 ruime slaapkamers (15m² - 16,5m² - 19m²) en een ingerichte badkamer (12m²), te betreden via de ruime nachthal (19,7m²).

Via de trap of lift betreden we het eerste verdiep waar we een inkom (25m²) hebben met toilet en inbouwkast/vestaire. Op het eerste verdiep vinden we de lichtrijke leefruimte (74m²) met een open ingerichte en luxueus afgewerkte keuken voorzien van alle inbouwtoestellen. Naast de keuken vinden we nog een berging (7.8m²). Via een vaste trap betreden we het 2e verdiep (123m²) waar er mogelijkheid is een 4e, ruime kamer te creëren.

De architect en eigenaar hebben specifiek gekozen om het leefgedeelte op het eerste verdiep te vestigen om te kunnen genieten van het prachtige panoramische zicht over de velden.

De aangrenzende nieuwbouwloods van 223m² is een veelzijdige ruimte die kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals opslag, een werkplaats of zelfs als extra parkeergelegenheid. Net als de woning is de loods ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, met isolatie en verlichting die zorgen voor een duurzaam gebruik. De loods in combinatie met het perceel van ruim 2 hectaren is ook uitermate geschikt voor paardenliefhebbers!

Pluspunten:
- Unieke opportuniteit en ligging
- Duurzame nieuwbouwwoning (E-peil 30)
- Nieuwbouwloods (223m²)
- Perceel van 21450m²
- ...

Kortom, dit energiezuinige nieuwbouw landhuis met loods biedt niet alleen een luxueuze woonervaring, maar ook een duurzame inrichting. Ontdek het comfort en de charme van dit unieke eigendom op een prachtig gelegen perceel!

Heeft U nog vragen of wenst U een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons op het nummer 0499/87. 30.36 of stuur een mailtje naar thijs@partnersinvastgoed.be. Tot snel!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 942
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
21450 m2
Bewoonbare oppervlakte
390 m2
Referentie
TVBODXNE4HW7
Makelaar Code
6779793
EPC Waarde
48 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
33021-G-OMV_2018001395/EP14854/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com