Home Huis 8972 Poperinge
Burgemeester Deblockstraat 3
Kaart

Burgemeester Deblockstraat 3

8972 Poperinge Huis
180 m² wonen
475 m² perceel
€425.000

Bij binnenkomst in de villa verwelkomt een ruime hal u, die leidt naar een stijlvol ingerichte woonkamer waar u kunt ontspannen. De open keuken is uitgerust met topapparatuur en biedt alle moderne gemakken. Extra opslagruimte en gemak wordt geboden door een bijkeuken en garage naast de woonkamer en keuken.

De eerste verdieping herbergt een luxe badkamer met een prachtige inloopdouche, dubbele wastafel en modern toilet. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers die rust en comfort bieden. Een extra opslagruimte op deze verdieping zorgt voor meer ruimte voor uw persoonlijke spullen.

Buiten is er een prachtige tuin met een gezellig terras, waar u kunt genieten van de groene omgeving en uw eigen oase van rust kunt creëren.

Deze villa heeft vele voordelen zoals de rustige locatie die een ontsnapping biedt aan de drukte, en de energie-efficiëntie die helpt bij het besparen op energiekosten. Met 8 zonnepanelen die goed zijn voor 3000 watt, draagt u bij aan een duurzame toekomst. Ook is er een regenwaterput met een capaciteit van 10.000 liter, wat helpt bij het besparen op waterkosten.

Mis de kans niet om deze nieuwbouwvilla in groot Poperinge te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

* * *

Burgemeester Deblockstraat 3 - 8972 Poperinge - Bij het betreden van de villa wordt u begroet door een ruime en uitnodigende inkomhal. Vervolgens komt u in een smaakvol ingerichte woonkamer waar u kunt ontspannen en genieten van de serene sfeer. De open keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt alle moderne gemakken die u zich kunt wensen. Naast de woonkamer en keuken vindt u een handige berging en een garage, wat zorgt voor extra opslagruimte en gemak.
Op de eerste verdieping bevindt zich een luxueuze badkamer met een prachtige inloopdouche, een dubbele wastafel en een eigentijds toilet. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers die een oase van rust en comfort bieden. Een extra berging op deze verdieping zorgt voor extra opbergruimte voor uw persoonlijke bezittingen.
Buiten wacht een prachtige tuin op u, compleet met een gezellig terras. Geniet van de weelderige groene omgeving en creëer uw eigen oase van rust en ontspanning.
Deze villa heeft tal van voordelen die uw levensstijl verbeteren. De rustige ligging biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven en zorgt voor een vredige omgeving waarin u kunt ontspannen. Bovendien is de woning energiezuinig, waardoor u niet alleen het milieu helpt, maar ook bespaart op uw energiekosten.
Met 8 zonnepanelen die geschat worden op 3000 watt, profiteert u van groene energie en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Daarnaast is er een regenwaterput met een indrukwekkende capaciteit van 10.000 liter, waardoor u kunt besparen op waterkosten en milieuvriendelijker kunt leven.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze nieuwbouwvilla in groot Poperinge. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezichtiging om zelf de pracht en praal van deze woning te ervaren.
peter@eravandenbussche.be
0473/39 04 01

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
475 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
7NA4ZKVJN3RZ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€425.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com