Kaart

2242 Pulderbos Huis Te Koop
172 m² wonen
186 m² perceel
1 slaapkamers
€305.000
Lening simuleren

* * *

Deze unieke opbrengsteigendom biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid in het charmante Pulderbos. Het pand omvat  twee afzonderlijke entiteiten die een aantrekkelijk rendement beloven.
De eerste entiteit betreft een commerciële ruimte die momenteel wordt gebruikt als handelszaak (verhuurd). Deze ruimte is ideaal gelegen in het hart van Pulderbos en biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige locatie. Met grote etalages en een uitnodigende façade is de handelszaak perfect geschikt voor diverse activiteiten.
De tweede entiteit is een studio die nog volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. Deze studio biedt een flexibele ruimte die ideaal is voor bewoning of als extra verhuureenheid. Met aandacht voor modern comfort en praktische indeling, kan de nieuwe eigenaar deze studio personaliseren om aan de specifieke behoeften te voldoen.
Wat duurzaamheid betreft, is de eigendom voorzien van zonnepanelen, waardoor het energielabel een indrukwekkende A-score heeft behaald. Dit niet alleen verlaagt de ecologische voetafdruk, maar draagt ook bij aan lagere energiekosten en een aantrekkelijke investering op lange termijn.
Pulderbos staat bekend om zijn rustige en aangename leefomgeving, waardoor deze opbrengsteigendom niet alleen een interessante investering is, maar ook een aantrekkelijke plek om te wonen of te ondernemen. Mis deze unieke kans niet en ontdek de mogelijkheden van Dorp 36A in Pulderbos. Neem contact op voor meer informatie over de huurcontracten of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
186 m2
Bewoonbare oppervlakte
172 m2
Referentie
J0KXC1OBSICP
Makelaar Code
117002
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€305.000 / Heylen Vastgoed
28 Jan 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com