Home Te Koop Huis 2243 Pulle
Sparrendreef 43
Kaart

Sparrendreef 43

2243 Pulle Huis Te Koop
339 m² wonen
5 slaapkamers

* * *

Sparrendreef 43 - 2243 Pulle - Exclusieve villa met 5 slaapkamers, verwarmd zwembad en Z-tuin in Pulle.

Deze exclusieve, hedendaagse villa is gelegen op een perceel van 3.500m² in een uiterst rustige straat vlakbij het centrum van Zandhoven, grenzend aan groen.

De woning straalt luxe, comfort en functionaliteit uit door de hoge afwerkingsgraad.

Bij het betreden van de woning komen we terecht in de riante inkomhal met apart toilet voorzien van een prachtige natuurstenen vloer van bourgondische dallen. Deze stijlvolle vloer vloeit naadloos door naar de grote leefruimte en de moderne, open keuken. De mooie, ruime leefruimte beschikt over een gezellige gashaard en enorm veel lichtinval. Verder bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken die is uitgerust met veel kastruimte en alle nodige toestellen om de meest culinaire gerechten op tafel te toveren. Achter de keuken bevindt zich een wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De vele raampartijen in deze ruimtes geven een heerlijk ruimtelijk gevoel en bieden een prachtig uitzicht over de groene, zuidelijk georiënteerde tuin. Deze fantastische tuin is volledig aangelegd waardoor u meteen een vakantiegevoel krijgt. De tuin beschikt over een heerlijk zonnig terras en een verwarmd zwembad met stijlvol poolhouse. Hierin bevindt zich de technische ruimte van het zwembad alsook een douche, een toilet en een omkleedruimte. Verder treffen we een grote vijver alsook ruime volières, ideaal voor vogelliefhebbers!

Vervolgens beschikt het gelijkvloers over drie prachtige en top afgewerkte slaapkamers met ingemaakte kasten, spots, tv aansluitingen. Één van deze slaapkamers is de masterbedroom met luxueuze dressing is. Naast de masterbedroom bevindt er zich de eerste luxueuze badkamer. Deze is uitgerust met ingemaakte kasten, een dubbele lavabo, een toilet en een inloopdouche, de ideale plek om volledig tot rust te komen.
Verder is er een bureau/praktijkruimte aanwezig die toegankelijk is via een aparte ingang.

Op de eerste verdieping treffen we aan de rechterzijde de derde en vierde ruime slaapkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich de tweede luxueuze badkamer welke volledig in arduin is gemaakt en is uitgerust met een dubbele lavabo, hangtoilet en een prachtige inloopdouche.

Bovendien beschikt de woning over voldoende parkeermogelijkheden op de ruime oprit, onder het eiken bijgebouw voorzien van een laadpaal.

Kortom, deze moderne villa biedt een unieke en luxueuze woonervaring.

+ Verwarmd zwembad met poolhouse
+ Exclusief eigendom
+ Hoogwaardige afwerking
+ Bureauruimte
+ Stofzuigsysteem
+ Tuinbevloeiing
+ Carport met laadpaal
+ Automatische poort
+ Veel natuurlijk daglicht
+ Zonnige, zuidelijk georiënteerde tuin met terras
+ 5 slaapkamers
+ 2 badkamers
+ Gunstige EPC-score
+ Rustige, groene locatie in Pulle

Heeft deze exclusieve villa uw interesse gewekt? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€978.000Registratierechten (3%):€29.340Raming Ereloon Notaris*:€2.864Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€1.010.829* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 978.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
339 m2
Referentie
UZCA-NE15HVO
Makelaar Code
VVV3048
EPC Waarde
282 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2610857
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€978.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com