Home Te Koop Huis 2580 Putte
Mechelbaan 157
Kaart

Mechelbaan 157

2580 Putte Huis Te Koop
233 m² wonen
3 slaapkamers

Deze luxueuze, ruime woning maakt onderdeel uit van het project 'Residentie De Guld'. Met een indrukwekkende oppervlakte van 233,40 m², 4 slaapkamers en voorzieningen zoals een warmtepomp en zonnepanelen is dit huis een parel. Bovendien geniet je van een aangelegde oprit, terras, tuin en tuinberging.

Residentie De Guld is een collectie van 3 luxueuze appartementen en 1 woning, strategisch gespreid over twee volumes voor optimale rust en privacy. Elke eenheid is royaal qua grootte (van 78 m² tot 233,40 m²) en beschikt over een bovengrondse parkeergarage, berging en tuin. De moderne architectuur zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. De ideale locatie van deze residentie biedt een prachtig uitzicht op de bergen en bevindt zich op wandelafstand van het stadscentrum.

Het aanbod omvat 1 huis met 4 slaapkamers, 2 appartementen met 2 slaapkamers en 1 met 3 slaapkamers. Elke wooneenheid heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met bad en/of inloopdouche, een apart toilet en een berging. De afwerking van het interieur gebeurt volledig volgens de wensen van de koper.

Grote nadruk ligt op energiezuinigheid met een minimale E10-score dankzij o.a. grondige isolatie, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen en een ventilatiesysteem D. De warmtepomp werkt onafhankelijk van externe gasleveranciers wat je beschermt tegen prijsschommelingen.

Prijzen beginnen vanaf 365.500 euro, exclusief kosten (registratie, btw en notariskosten). Dit vastgoed is ideaal als investering of voor persoonlijk gebruik.

Wil je meer weten? Je kan ons bereiken op 016 90 10 21 of mailen naar info@future-home.be.

* * *

Mechelbaan 157 - 2580 Putte - Deze prachtige en ruime woning maakt deel uit van een project. De woning is 233,40 m² groot met 4 slaapkamers, warmtepomp, zonnepanelen, ... EN aangelegde oprit, terras, tuin en tuinberging. Kortom een prachtige woning met alle afwerking.

Residentie De Guld bestaat uit 3 zeer aantrekkelijke, luxueuze en comfortabele appartementen en 1 woning, verspreid over twee volumes, wat de rust en de privacy van de bewoners ten goede komt. Alle eenheden zijn zeer royaal van omvang: tussen 78 m² en 233,40 m², voorzien van een bovengrondse parkeergarage, berging en tuin gelegen op een unieke locatie met zicht op de prachtige berg en op wandelafstand van het centrum. De architectuur staat voor een moderne afwerking met veel lichtinval in elk appartement.

Residentie De Guld telt 1 woning met 4 slaapkamers, 2 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers. Ze beschikken allemaal over een ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met bad en/of inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet met handenwasser en een berging. De interieur afwerking wordt volledig in samenspraak met de koper gerealiseerd.

Zeer energiezuinig, hier wordt gegarandeerd voor min. E10 !!!

- Doorgedreven optimale isolatie van de gebouwschil
- Vloerverwarming in het volledige appartement (excl. bergingen)
- Fotovoltaïsche zonnepanelen, geïnstalleerd voor individueel gebruik
- Ventilatiesysteem D (wel voorzien van schuif en draaikip-ramen)
- Warmtepompsysteem (Er is geen Gas op dit project van toepassing = u bent niet afhankelijk van prijsschommelingen van uw gas leverancier !)
- ...

De prijzen gaan vanaf 365.500,00 euro, exclusief kosten (registratie, btw en notariskosten).

Perfect als investering of voor je eigen woonst.

Wil jij meer informatie over deze appartementen? Bel ons dan op 016 90 10 21 of mail naar info@future-home.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 520.477
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
233 m2
Referentie
AA0POAT8P108
Makelaar Code
910-5390507
Prijs Geschiedenis
10 Jun 2023
€520.477 / C21 Future Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com