Home Te Koop Huis 2580 Putte
Vogelstraat 45



immo Kaart

Vogelstraat 45, 2580 Putte

Huis Te Koop in Putte
1579 m² perceel
3 slaapkamers

Vogelstraat 45 - 2580 Putte - Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze ruime en instapklare woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers en een praktisch bijgebouw/magazijn. U bevindt zich hier in een rustige en groene omgeving, toch in de nabijheid van winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden de prachtige woning via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. U geniet hier van veel lichtinval door de grote raampartijen en van hieruit kan u tevens het gezellig terras met zonneluik betreden. Aangrenzend bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste en tevens kwalitatieve toestellen. Hier heeft u ook de ruimte om een ruime zithoek te voorzien. Verder beschikt de woning op het gelijkvloers nog over een ruime wasplaats met douche en lavabo, een aparte berging en een inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 (mogelijks 4) slaapkamers (waarvan 2 voorzien van airco) en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, toilet en douchebad. Hier bevindt zich ook nog een praktische zolderberging.

De woning beschikt tenslotte nog over zeer ruim bijgebouw/magazijn met garagepoort en achterliggende tuin. Ideaal voor de uitoefening van een zelfstandige activiteit en kan natuurlijk ook dienst doen als werkplaats, extra garage, stockageruimte en/of hobbyruimte.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers en magazijn/bijgebouw te Putte. Contacteer ons op 0472/22.12.41 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Uitstekende locatie
- 278 m² bewoonbaar
- Praktisch bijgebouw/magazijn

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 745.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
1579 m2
Referentie
0JUNBNODZ2Y0
Makelaar Code
143342
EPC Waarde
257 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230607-0002912149-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€745.000 / Boonstra Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com