Home Huis 2580 Putte
Vogelstraat 100
Kaart

Vogelstraat 100

2580 Putte Huis
1855 m² perceel
6 slaapkamers
€995.000

Vogelstraat 100 - 2580 Putte - Op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Putte bevindt zich deze ruime, energiezuinige (label A) villa met 6 slaapkamers op een mooi perceel van 1855 m². U bevindt zich hier op een rustige ligging, toch met een uitstekende bereikbaarheid en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

Deze energiezuinige woning, met een E-peil van slechts 14, is voorzien van de voornaamste technieken zoals onder andere geothermische warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem, vloerverwarming- en koeling, alarm, ...

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele, grote raampartijen en kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Vanuit de leefruimte heeft u panamorisch zicht op de tuin en de omliggende groene omgeving. De prachtige keuken is volledig ingericht en voorzien van uiterst kwalitatieve toestellen, zoals onder andere Quooker kraan en voldoende ingemaakte kasten. Vooraan op het gelijkvloers beschikt u over 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer momenteel ingericht is als bureauruimte en ook voorzieningen heeft voor het inrichten van een tweede badkamer. Verder beschikt u nog over een inpandige garage en een ruime aparte berging. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 4 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. In de volledig aangelegde tuin met ruim terras en overdekte patio kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige woning met een bewoonbare oppervlakte van 319 m² en 6 slaapkamers op een mooi perceel in een groene omgeving. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22 12 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Rustige ligging
- 6 slaapkamers
- Energiezuinig (E-peil = 14)

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
1855 m2
Referentie
X8AG9WNVYHRO
Makelaar Code
143459
EPC Waarde
22 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
18062019095036
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€995.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com