Home Te Koop Huis 2580 Putte
Heiststeenweg 120
Kaart

Heiststeenweg 120

2580 Putte Huis Te Koop
244 m² wonen
3 slaapkamers

Deze volledig gerenoveerde en instapklare woning is gelegen in het centrum van Beerzel, Putte. Het bestaat uit een originele woning en een lichte uitbreiding, beide voorzien van ruime leefruimtes, keukens, badkamers en slaapkamers. Dit maakt het ideaal als kangoeroewoning voor gezinnen met inwonende ouders of jongvolwassenen die hun eigen ruimte willen.

De omheinde tuin biedt comfort en privacy, met een overdekt terras, verwarmd zwembad met warmtepomp en filterinstallatie. Er is ook een hoge carport aan de achterkant van de tuin, geschikt voor twee tot drie auto's, en extra opslagruimte in de vorm van een tuinkast en tuinschuur.

Het huis biedt veel mogelijkheden, met een indeling die bestaat uit twee delen: het voorste deel heeft een inkomhal, gastentoilet, leefruimte, gelijkvloerse slaapkamer met dressing, keuken, slaapkamer met mezzanine en badkamer. Het achterste deel heeft een ruime woonkamer met luxe, lichte keuken, toilet, ruime vide, slaapkamer/dressing, badkamer, zolder en een dakterras toegankelijk via een groot schuifraam op de vide/overloop. Beide delen van het huis hebben een kleine kelder.

Het pand is onlangs opgeknapt, met veel ramen vervangen door hoogrendementsglas en is asbestvrij. De gevel is ook recent opgefrist. De woning heeft een goede energie-efficiëntie score (EPC-C) en de elektriciteit is conform.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via jonathan@homixx.be of 0465 024 000.

* * *

Heiststeenweg 120 - 2580 Putte - Meer info via jonathan@homixx.be of via 0465 024 000.

Deze instapklare woning vinden we terug in het centrum van Beerzel (Putte). Het originele huis werd de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en uitgebreid met een lichtrijke achterbouw. De achterbouw én de originele woning beschikken beide over een ruime leefruimte, keuken, badkamer en slaapkamer(s), hierdoor kunnen beide delen van de woning afzonderlijk gebruikt worden en is dit pand geschikt als kangoeroewoning. Een gezin met inwonende ouder(s) of twintigers die graag hun eigen plek hebben? Dan is deze woning zeker het bekijken waard. 

De tuin van deze woning is volledig omheind en voorzien van overdekt terras, verwarmd zwembad met warmtepomp en filterinstallatie. De tuin voorzien in veel comfort en privacy. Achteraan de tuin is er een hoge overdekte carport, geschikt voor twee à drie wagens. Een extra tuinkast en tuinberging zorgen voor handige opbergmogelijkheden.

Het huis beschikt over tal van mogelijkheden en kent onderstaande indeling: 
Woningdeel vooraan: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, slaapkamer op het gelijkvloers met dressing, keuken, slaapkamer met mezzanine, badkamer. 
Woningdeel achteraan: ruime leefruimte met luxueuze en lichtrijke keuken, toilet, ruime vide, slaapkamer/dressing, badkamer, zolderruimte. Aansluitend aan de vide/overloop is er een groot schuifraam dat toegang geeft tot een dakterras. Zowel vooraan als achteraan in het gebouw is er een kleine kelder. 

Een groot deel van de ramen werd pas vernieuwd door hoogrendementsglas en de woning is asbestvrij. Ook de gevel werd recent volledig opgefrist. Met EPC-C krijgt deze woning een behoorlijke energiescore. De elektriciteit van dit pand is conform. 

Meer info via jonathan@homixx.be of via 0465 024 000.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 377.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Bewoonbare oppervlakte
244 m2
Referentie
TOZL7LV82UZC
Makelaar Code
5940962
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€377.000 / Homixx
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com