Home Te Koop Huis 2580 Putte
Sikkelstraat 28
Kaart

Sikkelstraat 28

2580 Putte Huis Te Koop
953 m² perceel
4 slaapkamers

Sikkelstraat 28 - 2580 Putte - Op een uitstekende locatie te Putte bevindt zich deze ruime (liefst 335 m² bewoonbaar) nieuwbouw BEN woning met 4 slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming-koeling, zonnepanelen en ventilatiesysteem,...

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. In de prachtige leefruimte geniet u van een mooi zicht op de tuin en veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen. Verder omvat het gelijkvloers nog een bureauruimte, een aparte berging en een ruime dubbele inpandige garage. De bureauruimte biedt ook mogelijkheid als vijfde slaapkamer. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot de 4 ruime slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een dressing. Verder beschikt u hier over een apart toilet, de berging/wasruimte en de badkamer uitgerust met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. In de goed georiënteerde tuin met aangelegd terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Verder voldoet deze BEN woning aan alle huidige normen qua energiezuinigheid.

Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder 21% BTW.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime en energiezuinige nieuwbouwwoning te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78.07.73 of via info@boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden :
- BEN woning
- 4 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
953 m2
Referentie
A7M7LLBLITF0
Makelaar Code
143503
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Afgebakend overstromingsgebied
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€725.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com